Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:3
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Odchod Kravcova oslabil Tuchoměřice, v prvním jarním kole se radovala Rudná


Branky


0

První jarní zápas čekal Rudnou při poslední březnové sobotě na hřišti Tuchoměřic. V úvodním kole soutěže Rudná doma s tímto soupeřem zvítězila překvapivě vysoko 7:0, ale výsledek úplně neodpovídal dění na hřišti. Odvetný zápas byl těžký, i když Tuchoměřice v zimě opustila asi největší hvězda Vitalij Kravcov, který zamířil do Sokola Úhonice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli nebezpečnější hosté

Hosté měli výpadky v sestavě (z různých důvodů se nemohlo zúčastnit cca 7 hráčů), někteří nastoupili po nemoci anebo s určitým omezením, ale i tak jich bylo na zápas 14 a sestava slušná. Zápas začali domácí dosti opatrně a Rudná měla nečekaně hodně prostoru. Hosté vlivem zbrklosti nebo nepřesné kombinace o hodně míčů přišli. Na hráčích bylo vidět, že jsou na trávě po zimě poprvé, a že někteří spolu ještě ani nehráli. Nepřesností, na kterých měl podíl přírodní terén, bylo hodně u obou týmů. Obrana Rudné pracovala celkem spolehlivě a hráči, kteří mají na starost ofenzivní práci, se hnali za vedoucí brankou. Té se dočkali ve 21. minutě, když se po závaru v domácí šestnáctce dokázal prosadit Miroslav Kratochvíl - 0:1. Potvrdilo se tedy celkem brzy, že bylo dobře si tohoto hráče pro první kolo ponechat. Kratochvíl se vrátil k fotbalu po těžkém zranění kotníku a toto byl na dlouhou dobu možná jeho poslední zápas za Rudnou (spekuluje se o přestupu do SK Nučice). Branka hosty uklidnila, ale neuspokojila. Hned ve 25. minutě se prosadili podruhé, autorem gólu se stal Marek Kaucký - 0:2. Tento hráč dělal obrovské problémy pravé straně Tuchoměřic a brzy se ocitl ještě ve dvou slibných pozicích. Bohužel jeho zakončení bylo slabé nebo nepřesné. Dalším gólům byla Rudná hodně blízko po sérii rohových kopů. Dvakrát zakončoval hlavou Martin Samko. Poprvé v jasné pozici jen do tyče a podruhé, už v složitější zase do břevna! Největší šancí, ale pohrdl Kratochvíl, který měl před sebou prázdnou branku, ale místo pohodlného gólu hlavou si chtěl míč zpracovat k noze a domácí obránce stačil zakročit. Domácí zahrozili v první půli jen ze standardek. Dokázali si vybojovat pár rohů a hlavně jeden nebezpečný přímý volný kop. Žádná branka už v první půli, ale nepadla.

Třetí gól Rudnou uklidnil

Do druhého poločasu zvolili hosté jednu změnu a šlo o generační obměnu. Na pravý kraj zálohy se postavil Jakub Sedláček (17 let), který vystřídal Miroslava Kratochvíla (44 let). Do útoku se místo Kratochvíla vysunul Štefan Jungmann. Tento tah se zúročil hned ve 47. minutě. Lukáš Jeníček dostal míč za obranu a přesným centrem našel právě Štefana Jungmanna, který dal hlavou důležitý gól - 0:3. Za deset minut musel střelec gólu hřiště opustit, protože cítil svůj zraněný nárt. Další debut v rudenském dresu si tak odbyl Jakub Eminger (24 let). Ve druhé půli se už hostům začalo dařit méně. Velkou šanci měl opět Samko, ale trefil pouze ležícího brankáře. Hosté často místo kontrolování hry pospíchali s rozehrávkou, která pak byla nepřesná. To byla voda na domácí mlýn. V 71. minutě toho Tuchoměřice využily. Po faulu před vápnem a po centru na zadní tyč, se hlavou prosadil domácí Marek Kraft - 1:3. Za pět minut mohlo být pro hosty hůře, protože došlo k téměř totožné situaci, ale tentokráte měli i trochu štěstí. Hrálo se nahoru dolů, ale ani jeden tým se už z gólu neradoval. Trenér Rudné využil možnost taktického střídání a utkání tak hosté dovedli do vítězného konce.

 

Sestava Rudné: Soukup, Jellúš, Zmeškal (K), Samko, Zachař, Kaucký, Hartig, Kotouč M., Jungmann (60. Eminger), Jeníček (89. Doherty), Kratochvíl (46. Sedláček).

Hvězdy zápasu: Kaucký, Samko, Zmeškal.

 

Autor článku: Petr Vraštil



Ohlasy k zápasu



FK Rudná
Petr Vraštil (trenér): „Myslím, že jsme se radovali oprávněně a v utkání jsme byli lepším týmem. Všem hráčům, kteří do zápasu zasáhli, musím poděkovat, protože ne všichni byli zdravotně v pořádku! Mrzí mě jen nevyužité šance a to, že nedokážeme i přes mé pokyny hru uklidnit.“

Sestavy


TJ Sokol Tuchoměřice
R. Dvořák [-] - A. Rovný [-] , J. Beran [-] - R. Kovář [-] , J. Rouček [-] , F. Ernest [-] (74. R. Smrž [-] ) , D. Hulei [-] , M. Kraft [-] , R. Földeši [-] - D. Klobáska [-] (46. J. Pavlík [-] ) , D. Zelený [-] (55. M. Autrata [-] ) -

FK Rudná
J. Soukup [-] - S. Jellúš [-] , M. Samko [-] , P. Zmeškal [-] , P. Zachař [-] - M. Kotouč [-] , J. Hartig [-] , M. Kaucký [-] - M. Kratochvíl [-] (46. J. Sedláček [-] ) , L. Jeníček [-] (89. B. Doherty [-] ) , Š. Jungmann [-] (64. J. Eminger [-] )

ŽK: 26. J. Beran - 42. J. Hartig , 85. P. Zachař .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chaloupka Aleš - NOVOTNÝ Patrik, HRUŠKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tabulka Z Skóre B
1 Povltavská Fotbalová Akademie C 5 24:5 12
2 SK Roztoky 5 15:4 12
3 TJ Sokol Choteč 5 13:11 10
4 FC Jílové 4 15:13 9
5 AFK Horoměřice 4 9:9 9

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Ondřej Jankele 12
2 Lucas Bell 7
3 Martin Löwe 7
4 Martin Vnouček 6
5 Martin Fridrich 5

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 19 67,9% 0
2 Venca Likeš 16 57,1% 0
3 Radek Hruška 12 42,9% 0
4 Jaromír Bělunek 5 71,4% 0

Zobrazit celou tabulku