Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyšel lépe domácím


Branky


1

Velký zápas, který hodně zasáhne do bojů o úplné čelo tabulky dopadl nakonec štastněji pro domácí tým z Meclova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký první poločas

V prvním poločase se od začátku hrálo ve slušném tempu, aby taky ne, střetly se týmy z úplného vrcholu tabulky. Konkrétně čtvrtý Meclov a druhá Chodová Planá. Domácí tým zkusil štěstí z dálky ve 14. minutě a míč z kopaček Jakuba Večeři zastavila až síť za zády Karla Petrželky. Prakticky to samé se povedlo Radku Kopperbergovi, který, také z dálky, trefuje přesně a je to 2:0 pro domácí, když se píše 23.minuta. Hostující tým nebyl nikterak horší a chtěl s výsledkem něco udělat. Díky dvěma jmenovcům se jim to povedlo během dvou minut a dokonale tím zaskočili domácí. Prosadil se nejprve v 34. minutě Václav Vyskočil, jeho kolega Václav Benedikt se v 36. minutě z penalty nemýlil a stav byl 2:2. Domácí se však rychle oklepali a "gólem do šatny" strhli vítězství zpět na svou stranu. Prosadil se obránce Pavel Vogeltanz. Stav utkání byl tedy o poločase 3:2.

Utkání nakonec rozhodl střelec Filip Němec, hostující střelec Pavel Chval svým gólem výsledek jen korigoval

Druhý poločas byl prakticky obrazem toho prvního, hrálo se převážně o střed pole a utkání nabízelo mnoho hezkých férových soubojů. Domácím chyběl tvořivý Martin Kubica, jenž pykal po červené kartě z minulého utkání. Přesto domácí dokázali opět navýšit na rozdíl dvou gólů, branku vstřelil tentokrát už známý kanonýr a na jaře velmi efektivní Filip Němec, který v 55.minutě zvyšuje na 4:2. Hostující střelec Pavel Chval mlčel až do 80. minuty, tam se dokázal právě on prosadit a hosté snížili na 4:3, to zbývalo do konce 10 minut. Domácí tým však závěr zvládl a tři body zůstávají v Meclově.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Zápas byl atraktivní a troufám si tvrdit, že diváky jsme nezklamali. Domácí vedli po dvou střelách z dálky, ale my dokázali srovnat. Domácí pak ale udeřili z rohu v poslední minutě prvního poločasu. Ve druhé půli daly oba celky po jedné brance. Domácí asi vyhráli zaslouženě, ale my jsme ostudu určitě neudělali. Díky klukům za předvedenou hru.



Sestavy


TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - F. Němec [-] , J. Čižikov [-] , J. Suchý [-] , M. Obdržálek [-] , J. Večeřa [-] , V. Kafka [-] , J. Pačesný [-] (76. M. Nidl [-] ) , J. Kozák [-] , R. Kopperberg [-] , P. Vogeltanz [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - V. Vyskočil [-] , M. Beneš [-] , Z. Kutička [-] , D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] , V. Benedikt [-] , P. Chval [-] , J. Sloup [-] (46. M. Šmolík [-] ) , J. Pelán [-] , R. Ovčačík [-]

ŽK: 82. M. Nidl - 26. V. Vyskočil , 45. P. Chval , 76. V. Benedikt .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kulhánek Milan - RUBÁŠ Jaroslav, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 5. 2017 09:03
Penaltu proměnil za Chodovou Planou J.Pelán děkuji