3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov přivítal na své půdě Částkov


Branky


0

Domácí potvrdili roli papírového favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zvládli první půli lépe

Obě mužstva vstoupila do zápasu poněkud opatrně. 117 diváků, kteří závítali na hřiště do Meclova si na gól museli počkat do 22. minuty. Jiří Pačesný se dokázal překonat Davida Štípka, golmana hostů a poslat svůj tým do jednobrankového vedení. Branka Jiřího Pačesného byla ta jediná, kterou zmiňovaná krásná domácí navštěva mohla v prvním poločase vidět. A tak domácí Meclov šel do kabin s jednogólovým náskokem.

Domácí si došli pro tři body

Druhý poločas začal v poklidném tempu stejně jako ten první. V 56. minutě se příznivci domácích mohli radovat z druhého gólu svého Meclova. Trefil se Filip Němec - 2:0. Domácí měli většinu zápasu zápas pod kontrolou a potvrdili to ještě jedním gólem v závěru, kdy se prosadil znovu Filip Němec, který si tedy v tomto zápase připsal již druhou branku, a zvýšil na 3:0. Třígolový rozdíl byl i tím konečným, Meclov si tak došel po vítězství v České Kubici pro další tři body a v tabulce se posunul na čtvrté místo.



Sestavy


TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - F. Němec [-] , M. Kubica [-] (67. J. Suchý [-] ) , J. Čižikov [-] , J. Večeřa [-] , M. Obdržálek [-] , M. Nidl [-] , J. Pačesný [-] , V. Kafka [-] , R. Kopperberg [-] (80. A. Stodola [-] ) , P. Vogeltanz [-]

TJ Hraničář Částkov
O. Cízl [-] - P. Kaše [-] , P. Hobza [-] , J. Říha [-] - P. Flíček [-] , D. Štípek [-] , J. Mihál [-] , T. Kopecký [-] (82. A. Pavlíček [-] ) - P. Marek [-] , J. Jakubec [-] (67. J. Nekola [-] ) - P. Lebeda [-]

ŽK: 32. P. Vogeltanz .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: Ruda Daniel - VÁCHAL Jindřich (N), ŠPELINA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.