Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2017 18:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kralovice porazily Tlučnou o pět branek, hattrickem se blýskl Ondřej Dušička


0

Lehčí utkání a povinné tři body čekal domácí celek, který přivítal poslední tým 1.A třídy z Tlučné. Domácí šli rychle do vedení, které pak ještě v závěru prvního poločasu navýšil Dušička. Ve druhé půli se podařilo Tlučné snížit, ale ta v závěru utkání odešla fyzicky, a tak si domácí otevřeli střelnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dušička vystřílel domácím dvoubrankové vedení

Psala se 13. minuta a domácí diváci mohli samou radostí vyskočit, protože jejich tým vstřelil úvodní branku zápasu. Gól pramenil ze ztráty míče hostujícího celku na půli hřiště a následném protiútoku domácích, kteří šli sami na bránu a Ondřej Dušička otevíral skóre - 1:0!

 

Druhý zásah přidali domácí těsně před přestávkou a gól to byl ukázkový! Centr z pravé strany si našel opět Ondřej Dušička, položil se do střely parádními nůžkami a zvýšil na 2:0!

 

Poločas tedy skončil 2:0 pro domácí Kralovice, které však ještě neměly vůbec nic jisté.

Tlučná má problémy s konci zápasů

Krátce po začátku druhé půle utekl všem přítomným Marek Chvosta a sám tváří v tvář brankáři zachoval chladnou hlavu a skóroval potřetí do sítě Tlučné - 3:0!

 

V jednasedmdesáté minutě se osmělila také Tlučná. Výborně kopnutý rohový kop od Černého dopadl až ke Kouřilovi, který snížil na 3:1!

 

Gól hostující Tlučnou nakopnul a ta měla další velkou šanci. Pumelice F. Pauma byla mírně ztečována a bohužel pro hosty skončila pouze na tyči.

 

V 84. minutě padla další branka do sítě Tlučné. Dlouhý míč na pravé křídlo si domácí hráč zpracoval, brankář Tlučné Filip Kabát vyběhl proti domácímu hráči až na roh vápna, ten mu udělal dlouhou kličku, která oba dva zahnala až k rohovému praporku, odkud se podařilo domácímu fotbalistovi odcentrovat před prázdnou bránu, kde číhal Ondřej Dušička, který vrátil domácím Kralovicím tříbrankové vedení - 4:1! Pro Dušičku tato branka byla již třetí v utkání, což znamenalo hattrick pro kralovického střelce.

 

Dvě minuty nato přišel další zásah do sítě Kabáta. Martin Renč se nadechl k velkému sólu, kdy prošel obranou Tlučné takřka už od středu hřiště a poté svou akci zakončil gólem - 5:1!

 

Poslední hřebíček do rakve zatloukl Tlučné domácí útočník Jan Lavička, který se prosadil minutu před konečným hvizdem - 6:1!

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Tlučná
Miroslav Rosol, náhradní brankář: Snažíme se, ale chybí nám taky občas drobet štěstí. Ve většině soubojů nejsme důrazní, a to soupeřům hraje do karet. Vepředu potom neudržíme moc balón a obrana by se mohla zbláznit a pak dochází síly a ke konci zápasu dostáváme tolik gólů. V dnešním zápase jsem seděl na lavičce, protože se s druhým brankářem teď střídáme.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - M. Bulín [-] , P. Bulín [-] (70. R. Pařík [-] ) , M. Kůsa [-] , J. Purkar [-] (46. V. Ježek [-] ) , M. Zeman [-] (46. M. Chvosta [-] ) , O. Dušička [-] , D. Hyneš [-] , J. Lavička [-] , M. Řenč [-] , F. Volín [-]

TJ Tlučná
F. Kabát [-] - D. Černý [-] (80. D. Kadera [-] ) , S. Škoda [-] , M. Kouřil [-] (46. J. Tomášek [-] ) , S. Polák [-] , R. Štěpán [-] (46. J. Poddaný [-] ) , O. Šafránek [-] , M. Škoda [-] (72. P. Hromádka [-] ) , F. Paum [-] , M. Kouřil [-] , T. Žďárský [-]

Hráči zápasu: O. Dušička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.