2:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za Horažďovice nastoupili tři bratři, Nauš vstřelil hattrick


Branky


64. M. Čára , 87. K. Hamor - 4. M. Forman , 18. J. Nauš , 50. J. Nauš , 73. J. Nauš , 82. M. Forman
0

Horažďovice chtěly Kdyni vrátit podzimní porážku 1:2 ze svého hřiště a již od prvních minut si šly za třemi body. Zajímavostí bylo to, že za Horažďovice nastoupili sourozenci Formanovi - Jan, Jakub a Michael.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horažďovice byly jasně lepší, navrch přidaly dvě branky

Na branku se ve Kdyni nemuselo čekat příliš dlouho. Již ve 4. minutě otevřel skóre Michael Forman, který byl na konci pěkné akce - 0:1!

 

Druhá branka padla v minutě osmnácté, kdy hostující sedmnáctiletý brankář Forman dlouhým výkopem našel přesně Josefa Nauše, který si rovněž s Horáčkem věděl rady - 0:2!

 

Tímto výsledkem skončila první půle, ve které měly jasnou převahu hostující Horažďovice.

 

Gólové hody

I druhý poločas začali lépe hosté, kteří se již po jeho pěti minutách trefili za záda Horáčka potřetí. A opět v tom měl prsty aktivní Josef Nauš, jenž dostal pěkný balón za obranu a s brankářem si poradil na jedničku - 0:3!

 

V 64. minutě se konečně dočkali také domácí. Centr z rohového kopu uklidil za Formana Michal Čára a vykřesal domácím naději na nějaký bodový zisk - 1:3!

 

Ta ale zhasla o necelých deset minut později, to totiž Josef Nauš opět dostal míč za obranu a zkompletoval tak hattrick, bylo to tedy již 1:4!

 

Poslední slovo v listině střelců u hostujícího týmu měl střelec první branky Michael Forman, pro kterého to byla již druhá branka v utkání - 1:5!

 

V 87. minutě uzavřel gólový účet utkní Kolja Hamor, který si nejvýše naskočil na centr z přímého kopu a uklidil míč do sítě - 2:5!

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
Martin Trumpeš, hráč: Na začátku zápasu jsme dostali dva rychlý góly, a to nás zlomilo. První půlku byl soupeř lepší a do ničeho nás nepustil a hlídal si výsledek. Druhou půlku jsme začali konečně hrát a vytvářeli si šance, jenže se nám jich hodně málo podařilo proměnit v gól. Soupeř nedělal chyby a naopak trestal naše chyby dalšími góly. Soupeř si zápas pohlídal a nejspíš i zaslouženě vyhrál.




Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - M. Janeček [-] , K. Hamor [-] , K. Forst [-] , M. Výškrabka [-] , L. Výškrabka [-] , M. Trumpeš [-] , J. Šmejkal [-] (30. L. Drmola [-] ) , T. Dufek [-] , T. Pergl [-] , M. Čára [-]

FK Horažďovice
J. Forman [-] - J. Nauš [-] , J. Forman [-] , D. Macoun [-] , M. Forman [-] , J. Janouškovec [-] , J. Sova [-] (75. S. Šafránek [-] ) , M. Šašek [-] , M. Šafanda [-] , A. Vachuška [-] (77. J. Pařil [-] ) , T. Jůda [-]

ŽK: 62. M. Trumpeš - 69. M. Forman .
Hráči zápasu: J. Nauš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - MAROUŠEK Karel, KOMANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.