1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kralovice ani na šestý pokus na jaře nezvítězily


Branky


0

Kralovice se potýkají se špatnou formou, když dokázaly v uplynulých pěti jarních kolech bodovat jednou, a to za domácí remízu s Horní Břízou. Nepomučtí své jarní výsledky střídají a stále hledají optimální formu. V Kralovicích ji však našli a vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle moc fotbalové krásy nepřinesla

První poločas se odehrál ve vysokém tempu, plný soubojů a hlavně nepřesností.

 

První větší šanci zápasu měl Kalabza, který ale poslal svůj přímý kop jen nad bránu domácího brankéře. Další šanci utkání měli domácí, kdy po rohovém kopu nastřelili pouze levou tyč hostujícího Nepomuku.

 

Další větší šance, kterou přinesl první poločas byl Karelův přímý kop, který Šott vyrazil pouze před sebe a balon po dorážkách skončil na rohovém kopu.

 

První dějství moc fotbalové krásy nepřineslo a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Domácí minutu vedli, poté přišlo vyrovnání

Ve druhém poločase se vedení ujal damácí tým. V 52. minutě se ve vápně nejrychleji zorientoval Růžek a kopem zády k bráně překonal obloučkem Barocha - 1:0!

 

Domácím vedení trvalo přesně jednu minutu. V 53. minutě totiž střela Kozáka trefila pouze Mi. Barana, od kterého se balon odrazil na hranici vápna, kde stál Pavel Kalabza a střelou z první překonal domácího Šotta - 1:1!

 

Kralovice mohly jít opět do vedení, kdy hostující Voráček fauloval Lavičku a rozhodčí Pressl nařídil pokutový kop. Pokutového kopu se ujal kapitán Volín a svůj pokus poslal jen vysoko nad bránu Barocha, tímto nechal vzpomenout na památnou penaltu Sergia Ramose proti Bayernu Mnichov.

 

Hosté šli do vedení v 76. minutě po skvělém napadání, kdy se míč dostal k P. Kalabzovi, ten našel v náběhu Vosyku, který nejdříve oběšel svého strážce a následně i brankáře a poté jen uklidil do prázdné brány - 1:2!

 

Posledních 10. minut hráli více domácí, kteří se snažili o vyrovnání. Překážkou jim byla, ale dobře hrající obrana dirigována Voráčkem. Nepomučtí si tedy připsali důležité tři body do tabulky.

 



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk
Pavel Kalabza, hráč: Podle mého názoru zápas rozhodlo kdo víc chtěl, my jsme sérii porážek na hostující půdě chtěli přerušit a také se nám to povedlo. Stálo při nás hodně štěstí, ale to k fotbalu patří. Odvezli jsme si cenné 3 body, které jsme potřebovali, jestli chceme přemýšlet alespoň o baráži o KP.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - D. Hyneš [-] , O. Růžek [-] , J. Lavička [-] , M. Řenč [-] , F. Volín [-] , L. Milan [-] (37. M. Zeman [-] ) , M. Horyna [-] , J. Vlk [-] , O. Dušička [-] , M. Bulín [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - T. Karela [-] (59. J. Kalabza [-] ) , M. Březák [-] , P. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , P. Váňa [-] , T. Voráček [-] , J. Ticháček [-]

ŽK: 83. J. Kozák .
Hráči zápasu: T. Voráček , P. Kalabza .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Pressl Václav - HOMR Michal, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.