3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná ani na dvacátý pokus nedokázala bodovat


Branky


0

Devatenáct zápasů, nula bodů, skóre 15:95. S takovouto bilancí přijeli hosté z Tlučné do Chlumčan, které jsou na tom o poznání lépe a s kladým skóre okupují prostřední část tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky potopili šance Tlučné

Do utkání, které mnoho šancí nenabídlo vstoupily lépe domácí Chlumčany, které šly v 15. minutě do vedení. Havlík přihrál Duškovi, který si posunul míč na hranici vápna a pěknou střelou procedil míč pod brankáře Tlučné - 1:0!

 

Václav Dušek se trefil i o dvě minuty později. Jan Roubíček se prodral až do pokutového území, kde místo střely adresoval přihrávku lépe postavenému Duškovi, který navýšil vedení domácích Chlumčan na 2:0!

 

Třetí branku přidali domácí tři minuty před poločasem a byl u toho opět Jan Roubíček, který tentokrát přihrával do ulice Lukáši Tomáškovi mladšímu, jenž zvýšil už na 3:0!

Bezbranková druhá půle

Kdo očekával, že ve druhém poločase Chlumčany přidají další branky, tak ten byl na omylu. Až na pár střel z hranice vápna, které brankář Tlučné zlikvidoval, se ani jeden z týmů do útoku moc nehnal, a tak druhá půle k nevoli většiny příznivců skončila bez branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek ml., hráč: Utkání bylo nahoru dolu, ale nám se podařilo vstřelit dvě rychlé branky. Tlučná, na rozdíl od nás, si moc velké šance vytvořit nedokázala, gól do šatny tomu odpovídal. Druhá půle byla opět nahoru i dolu, ale ani jeden z týmů nedokázal už vstřelit branku, a tak jsme získali důležité tři body. Nejlepší hráči: Václav Dušek a Jan Roubíček




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] , L. Milota [-] - J. Roubíček [-] (65. L. Nohava [-] ) , J. Vajai [-] (56. J. Voller [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , J. Havlíček [-] (54. T. Fleissig [-] ) , J. Havlík [-] (70. J. Kraus [-] ) - V. Dušek [-]

TJ Tlučná
M. Rosol [-] - T. Mudra [-] (81. M. Kouřil [-] ) , O. Šafránek [-] , T. Keramidas [-] (67. O. Vivseanco [-] ) , F. Paum [-] , M. Kouřil [-] , T. Žďárský [-] (46. R. Štěpán [-] ) , D. Černý [-] , S. Škoda [-] , M. Škoda [-] (73. J. Tomášek [-] ) , J. Saitz [-]

ŽK: 69. V. Dušek - 37. S. Škoda , 49. T. Mudra .
Hráči zápasu: J. Roubíček , V. Dušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Duspiva Václav - SCHNEIDER Josef, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.