4:1
(2:0)
82. D. Klas
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice se k záchraně nepřiblížily, prohrály ve Zruči


Branky


22. T. Kepka , 35. T. Jelínek , 48. T. Jelínek , 71. T. Kepka - 82. D. Klas
0

Čtyři góly a další prohra Svéradic, které budou muset v posledních kolech ještě hodně zabrat a vzpříčit se těžkému losu, pokud chtějí v krajském přeboru zůstat i nadále.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pofidérní červená karta

Svéradický mančaft držel pět kol před kolem hodně mizivou šanci na záchranu, které se ovšem ještě mohl v případě výhry nad Zručí přiblížit. Za celé jaro ovšem dokázali hráči tohoto klubu získat pouhopouhé tři body za dvě remízová utkání, a tak se ani ve Zruči nedalo očekávat nějaké výrazné zlepšení.

 

Ba naopak. Po dvaceti minutách propadl míč na křídlo až k Tomáši Kepkovi, který zatáhl míč do vápna a po váhání s možnou přihrávkou na spoluhráče před brankou se rozhodl udělat kličku hostujícímu obránci a poslat míč na zadní tyč - 1:0. 

 

Ve 30. minutě mohlo být vyrovnáno. Stanislav Makovec se cpal před vápnem do koncovky, ale byl faulován Pavlem Vilémem, za což sudí Šlajs udělil mladému obránci hodně přísnou červenou kartu. Hostům se navíc nabídla šance na skórování z volného přímého kopu z výborné pozice, ale střela Vlastimila Beránka prolétla houští těl těsně vedle pravé tyče Klikovy branky.

 

Ačkoliv by se od té chvíle dala očekávat dominance hostů, tak to naopak byla domácí Zruč, kdo se i v desíti hráčích dokázal znovu prosadit. David Král rozehrál chytře a hlavně rychle volný kop z vlastní poloviny na rozběhnutého Tomáše Jelínka, který přehodil vyběhnutého Soukupa a navýšil vedení již na 2:0.

I v desíti uhájila Zruč tři body

Zruč, vědoma si toho, že ještě není nic zdaleka rozhodnuto, vstoupila do druhé půle aktivně, za což byla hned po třech minutách odměněna. Václav Tobrman výborně vyvezl míč a po sérii odrazů se míč dostal k Tomáši Jelínkovi, který akrobaticky ze vzduchu poslal míčdo sítě potřetí. 

 

Svéradice byly od té chvíle jako zmražené a čtvrtá branka na sebe nenechala dlouho čekat. Nejdříve své šance na druhé straně spálil jak Beránek, tak i následně Krejčík, kteří si střelami z hranice vápna nepřišli na zkušeného Klika v bráně, a při následném protiútoku se do samostatného nájezdu dostal Tomáš Kepka, který udělal kličku gólmanovi a pohodlně zakončil do prázdné branky.

 

Jedinou branku si Svéradičtí schovali až na poslední desetiminutovku, kdy se za obranu dostal Daniel Klas a ve skluzu po zemi prostřelil padajícího Klika. 



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - D. Král [-] , M. Pechman [-] , R. Haidlmayer [-] (85. J. Mastný [-] ) , V. Pavel [-] - M. Fryček [-] , V. Tobrman [-] , T. Jelínek [-] , F. Korelus [-] - M. Polák [-] , T. Kepka [-] (79. P. Hucl [-] ) -

FK Svéradice
M. Soukup [-] - D. Klas [-] , J. Benedikt [-] , S. Makovec [-] , M. Heřman [-] , S. Krejčík [-] , A. Vachuška [-] , V. Beránek [-] , M. Jiřinec [-] , V. Brůha [-] , Z. Prokopec [-]

ŽK: 85. R. Haidlmayer - 56. M. Jiřinec . ČK: 30. V. Pavel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šlajs Jakub - LHOTÁK Luděk, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.