M. Vohrna 5.
M. Vohrna 23.
L. Zoubek 64. (p.)
3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 10:15

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín napravil své zaváhání a šest kol před koncem může slavit postup do divize!


Branky


5. M. Vohrna , 23. M. Vohrna , 64. L. Zoubek (p.) - 68. D. Raišl
0

Po nepříliš pohledném zápase na Petříně berou domácí tři body, díky kterým si na čele vytvořili již nedostižný osmnácti bodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vohrna řádil

Petřín začal utkání ve svém klasicky vysokém tempu a Luby se nestačily otáčet. Již v páté minutě nezachytila hostující obrana pohyb Marka Vohrny, který dostal míč na levačku a po tvrdé ráně do odkryté branky se mohl radovat ze svého již čtrnáctého gólu v sezóně. Tan patnáctý přišel o dvacet minut později, kdy se fyzicky výborně vybavený hráč prosadil ve vápně díky důrazu podruhé, a Petřín se tak opět přiblížil titulu, o který v tu chvíli mohl přijít jen hodně teoreticky.

 

Luby byly jako opařené a k míči se dostávaly hodně sporadicky, i tak si ale vypracovaly jednu velkou šanci, ve které ale Jerome Cole netrefil poloprázdnou branku, a do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Tři body a titul je na světě!

Ve druhém poločase byl obraz hry hodně podobný. Ani jeden z týmů rozhodně nepředváděl výkony, na které si diváci během sezóny navykli a hra díky tomu hodně trpěla. Petřín s jistotou prvního místa v hlavě jako by pomalu ztrácel motivaci, Luby naopak nedokázaly využívat svých hlavních předností, jakými jsou důraz a týmovost.

 

Skóre se znovu měnilo až v 64. minutě, kdy sudí Petrželka odpískal pokutový kop, který proměnil Lukáš Zoubek a zvýšil již na 3:0. Čtyři minuty na to si branku útěchy připsali i hosté, když se před vápnem odhodlal ke střele Dominik Raišl a plachtící balón dopadl přesně k pravé tyči - 3:1.

 

To bylo od obou mužstev co se týče branek vše a Petřín mohl po informaci o lhotské prohře s Rapidem slavit šest kol před koncem návrat do míst, odkud do krajské nejvyšší soutěže přišel - do divize. Náskok 18 bodů, výborné skóre a lepší vzájemné zápasy se Lhotou znamenají jediné. Petřín má jistý titul.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér domácích: "Z naší strany nešlo o dobrej výkon, bylo to nemastné, neslané, ale na Luby, které nevypadaly na to, že si přijely pro nějaké body, to stačilo. My jsme hráli špatně, soupeř příšerně."

TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí hostů: "Do utkání jsme vstoupili hodně ustrašeně a brzy jsme prohrávali 2:0. Ve druhém poločase už to z naší strany bylo lepší, snížili jsme, ale to bylo z naší strany vše. Soupeř vyhrál zaslouženě."



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - J. Hartl [-] (84. P. Šmídl [-] ) , V. Lisý [-] , M. Vohrna [-] (59. J. Šulc [-] ) , P. Škarda [-] (64. J. Motl [-] ) , J. Levý [-] , P. Bednář [-] , P. Bendl [-] , P. Papáček [-] , V. Světlík [-] , L. Zoubek [-] (72. M. Trojovský [-] )

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - A. Čížek [-] , M. Vejskal [-] , K. Křížek [-] , F. Sýkora [-] - D. Raišl [-] (72. P. Kvítek [-] ) , J. Voráč [-] , V. Koželuh [-] , P. Čipera [-] - J. Cole [-] (84. M. Pivoňka [-] ) , M. Hora [-] (46. R. Švec [-] )

ŽK: 54. J. Levý - 38. M. Hora , 60. P. Čipera , 63. R. Švec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petrželka František - KŘÍŽ Lukáš, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.