3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čížkův hattrick skolil rokycanskou rezervu


Branky


0

Rozvadov si po snadné výhře 3:0 připsal další jarní tříbodovou nadílku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené branky

Hráči v zelených dresech nechtěli nechat rokycanským mladíkům čas na rozkoukání a od prvních minut se nastěhovali před hostující branku. Z toho pramenila i rychlá branka, když Hánovu zblokovanou ránu dorazil do sítě v osmé minutě Lukáš Čížek. O dvě minuty později si naskočil kanonýr krajského přeboru na nadýchaný centr a hlavou rozvlnil síť podruhé během dvou minut. 

Domácí hráči nadále pokračovali ve velkém tlaku, na levém křídle řádil mladík Janda a svými drzými průniky dělal hostujícím obráncům velké problémy, ale ve 41. minutě musela tato rychlonožka předčasně opustit hřiště kvůli lehčímu zranění.

Snadná výhra

Obrázek druhého poločasu se od toho z první půle moc nelišil. Rozvadov držel balón a tlačil do pevné rokycanské obrany, která se snažila vyrážet do rychlých brejků, které ovšem hlavně díky velké zbrklosti nedokázala dotáhnout do zakončení, které by si říkalo o gól.

 

Třešničku na dortu za svým výkonem a potažmo za celým zápasem dal v 75. minutě kdo jiný, než Lukáš Čížek, jehož důraz po dlouhém autovém vhazování znamenal nejen výhru 3:0, ale rovněž hattrick, kterým se zkušený útočník dotáhl na čelo tabulky střelců, kde se nyní o první místo dělí s lhotským Matějem Strejčkem. 



Sestavy


TJ Rozvadov
M. Žipaj [-] - L. Čížek [-] , J. Viterna [-] , V. Mráček [-] , F. Janda [-] (41. T. Landrgott [-] ) , M. Šácha [-] , D. Gabčo [-] , P. Hána [-] (79. P. Sláma [-] ) , M. Skopový [-] , M. Bronec [-] , T. Kabourek [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - P. Pfeifer [-] , J. Šafár [-] , J. Lev [-] , L. Kouřil [-] , J. Ječmen [-] (66. J. Huňáček [-] ) , O. Mourek [-] , K. Vileta [-] , O. Varga [-] , J. Sefzig [-] , J. Řapek [-]

ŽK: 77. J. Šafár .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Černý Tomáš - BURDA Miloš, VALENTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.