Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 10:15

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice si proti Rozvadovu zastřílely


Branky


0

Domácí tým se již v prvním poločase dostal do dvoubrankového vedení, které nakonec ještě dokázal navýšit a bral tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podstatné zlepšení

Ani jeden z týmů se v prvním kole jarní části sezóny neukazál co se výkonů týče v úplně nejlepším světle, ovšem v obou případech z toho byly tři body. V rámci 17. kola se ovšem Přeštice a Rozvadov sešly na neutrální půdě v Chlumčanech, které disponuje velmi dobrým přírodním trávníkem, na kterém v této části sezóny ne všechny týmy hrají.

 

Již v devatenácté minutě vybojoval míč do výborné pozice pro Pavla Beštu jeho parťák z ofenzivy, Tadeáš Přibáň, a mladý střelec ukázal svůj gólový instinkt. Po půlhodině hry se navíc pro domácí objevila příležitost v podobě volného přímého kopu z velmi zajímavé vzdálenosti. Balón si postavil a odkrokoval "taťka" přeštického mančaftu, Ivan Blahoudek, a krásnou střelou zvýšil již na 2:0.

 

V závěru poločasu se snažili zahrozit i hosté, ale jejich pokusy pochytal spolehlivý Jan Schimmer.

 

Dvě rány náhradníka

Na začátku druhé půle se na osmdesát diváku muselo smířit a vypořádat s poněkud hlušší pasáží, kterou utnul až Pavel Bešta, ale Marek Žipaj v brance Rozvadova ukázal, že je mužem na svém místě a navýšení skóre nepovolil.

 

V 58. minutě vyslal trenér Uzlík do bojů i mladý výkvět svého týmu, Zdeňka Sýkoru, který se mu v 75. minutě odměnil akcí z kategorie obdivuhodných a po krásné individuální práci zvýšil již na 3:0.  Malou jiskřičku naděje ještě vykřesal v 88. minutě hostující Žemlička, který v sobě našel ještě zbytek sil a pokořil domácí obranu.

 

V 90. minutě ovšem zatloukl poslední hřebíček do rakve, ve které se nacházely šance Rozvadova na bodový zisk, znovu Zdeněk Sýkora, který pohotovou dorážkou dokončil akci, kterou započal Pavel Bešta svou pěknou střelou.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "K ideálu měl náš výkon pořád daleko, ale hráli jsme podstatně líp než minulý týden ve Zruči. Vyhovovalo nám velké hřiště v Chlumčanech, které bylo výborně připravené, a nám se celkem dařilo. Ve finále to pro nás nebyl zas tak těžký zápas."




Sestavy


FK ROBSTAV
J. Schimmer [-] - S. Turek [-] , L. Krs [-] , J. Přibáň [-] (79. P. Lambor [-] ) , V. Lecjaks [-] , J. Duchek [-] - M. Zdeněk [-] , I. Blahoudek [-] , V. Krušina [-] (58. Z. Sýkora [-] ) , T. Přibáň [-] - P. Bešta [-]

TJ Rozvadov
M. Žipaj [-] - T. Hutta [-] , J. Žemlička [-] , D. Gabčo [-] (46. P. Sláma [-] ) , L. Čížek [-] , M. Slowik [-] , J. Viterna [-] , V. Mráček [-] , M. Šácha [-] , P. Hána [-] , F. Janda [-]

ŽK: 88. T. Přibáň - 88. T. Hutta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Žák Ondřej - LHOTÁK Luděk, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.