V. Demčenko 67. (vl.)
F. Lejček 83.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

26.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střekov se loučil s trenérem, Jiskra s I.A třídou


Branky


67. V. Demčenko (vl.) , 83. F. Lejček
0

Fotbalisté Střekova doma porazili sestupující Velké Březno.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté odolávali

Fotbalisté Střekova doma přivítali Velké Březno. Už před utkáním bylo jasné, že budou sestupovat dva týmy. Střekov už mohl být v klidu, hosté měli jasný sestup. Na podzim to byla parádní přestřelka, Velké Březno doma v ofenzivním utkání porazilo Střekov 7:4.

 

Domácí měli po celé utkání navrch, hosté se víceméně bránili, nenastoupili vůbec v ideálním složení. Střekov zahodil dvě velké šance, jinak se hrál poměrně nervózní zápas.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Střekovu pomohl vlastní gól

Po změně stran měl Střekov ještě více ze hry. Domácí se předháněli v zahazování šancí, hostům docházely síly, branka visela ve vzduchu. Nakonec si jí Velké Březno dalo samo, v 67. minutě dobře chytající Ondrka kapituloval po nešťastném zásahu Valentina Demčenka - 1:0.

 

Pojištění vítězství pak Střekov přidal sedm minut před koncem, kdy do černého zamířil Filip Lejček. Domácí tak v poklidu dokráčeli ke třem bodům.

 

Střekov se tak loučí s trenérem Pavlem Bednářem, který už v zimě avizoval, že po sezóně končí. Nahradit by ho měl Tomáš Friedl, který vedl v I.B třídě nováčka ze Svádova.

 

Střekov bral nakonec 9. místo, kdy při skóre 55:78 (druhá nejhorší obrana v soutěži) vybojoval 31 bodů. Velké Březno padá do nejnižší krajské soutěže. V uplynulém ročníku skončilo třinácté, při skóre 31:69 (druhý nejhorší útok v soutěži) získalo 19 bodů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Střekov
Pavel Bednář, trenér TJ Střekov: "Nakonec jsme skončili na slušném devátém místě. Ale přeci jen jsem po zimní pauze čekal víc. Vyhráli jsme zaslouženě, v první půli to bylo nervózní, po změně stran jsme byli výrazně lepší a zahazovali jednu šanci za druhou. Nakonec jsme ty dva góly dali. Já u týmu končím, říkal jsem to už při svém příchodu v zimě. A dodržím to."

FK Jiskra Velké Březno
Miroslav Hlaváček, asistent trenéra Jiskra Velké Březno: "Domácí nás přehrávali. První poločas jsme ještě vydrželi, pak nám ale došly síly. Byli jsme tu v silně kombinované sestavě, nebylo moc šancí na úspěch."



Sestavy


TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - O. Franc [-] , P. Baláž [-] , V. Kabátník [-] , J. Bubla [-] (46. F. Chrudimský [-] ) - M. Novotný [-] (78. M. Kubík [-] ) , M. Lenc [-] , V. Rohlík [-] - Z. Satran [-] (66. P. Čítek [-] ) , R. Páša [-] , F. Lejček [-]

FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - A. Virt [-] , D. Králíček [-] (66. P. Hanus [-] ) , M. Maturkanič [-] , J. Pechánek [-] , V. Neuman [-] , M. Říha [-] , M. Berjak [-] (69. D. Řezáč [-] ) , J. Fiala [-] , F. Jelínek [-] , V. Demčenko [-]

ŽK: 15. M. Maturkanič .
Hráči zápasu: F. Lejček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Formánek Tomáš - HOLLY Martin, MOŽNÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.