3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

20.kolo, Pardubický | Pardubice | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice porazily Bukovku 3:1


Branky


0

V nedělním utkání 20. kola viděli diváci v Rosicích čtyři branky. Domácí celek po vyrovnaném zápasu dokázal na svém hřišti zvítězit 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle zápasu patřila Rosicím.

Domácí celek tento zápas začal lépe, byl aktivnější a v 27. minutě se dočkal prvního gólu, který vstřelil Růžička. Po mnoha šancích skončil přesto stav po první půli 1:0 pro domácí.

Tři góly za osm minut

Druhou polovinu začali lépe opět domácí, kteří ve 47. minutě zápas po gólu P. Zelenky šli do vední 2:0. Aby to nebylo pro hosty málo, tak v 51. minutě vstřelil třetí gól pro domácí Rrůžička. O další 4. minuty později se radoval i tým hostů po gólu Mávra, který snížil na 3:1. Jelikož do konce zápasu už žádný gól nepadl, tak se domácí celek mohl radovat z výhry 3:1.



Sestavy


TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - J. Zelinka [-] , J. Roubal [-] , L. Pejřimovský [-] , S. Kalhous [-] - L. Němec [-] , J. Jankovský [-] , M. Tomyška [-] , J. Růžička [-] - P. Zelinka [-] , M. Tesař [-]


Hráči zápasu: J. Růžička .
Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.