Zápas dvou týmů ze středu tabulky zvládla lépe Choceň


Branky


2. F. Grepl , 20. M. Hašek (p.) - 15. D. Šafek , 81. A. Hanus , 82. M. Sršeň
0

Jak k výsledku došlo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první šanci zápasu se nečekalo dlouho, už ve 2. minutě domácí zahrávali roh a ujali se vedení 1:0. Zanedlouho hosté z ojedinělé akce dokázali zápas srovnat na 1:1 a začínalo se od začátku. Netrvalo dlouho a hráč Chocně zahrál ve svém pokutém území rukou a byl nařízen pokutový kop, který domácí exekutor dokázal proměnit - 2:1.

Druhý poločas si Českotřebovští hlídali své vedení, zahodili spoustu příležitostí a doslova si koledovali o trest, který také přišel. V 81. minutě zahrávali hosté rohový kop a bylo srovnáno 2:2. Ihned z rozehrávky nabídli domácí hráči hostům možnost brejku a to se jim stalo osudným, hosté brejkovou situaci zvládli a otočili vývoj utkání na 2:3.

 

Domácí měli více ze hry, ale své šance neproměnili a hosté těžili z výborné produktivity, takže si odváží cenné 3 body.

 

V dalším kole zajíždí Česká Třebová na hřiště Třemošnice a Choceň na svém hřišti přivítá celek z Dolního Újezda.

 

AUTOR: Patrik Muller



Sestavy


FK Česká Třebová
F. Moláček [-] - V. Novotný [-] , F. Abt [-] , M. Fučík [-] (55. L. Sejkora [-] ) , P. Rataj [-] , O. Jankele [-] (60. J. Vondra [-] ) , P. Zahálka [-] , P. Müller [-] , F. Grepl [-] , M. Hašek [-] , T. Bohunek [-] (82. M. Popelka [-] )

FK Agria Choceň
L. Gerčák [-] - J. Baborák [-] , D. Sklenář [-] (86. A. Chaloupka [-] ) , D. Šafek [-] (90. L. Kulhánek [-] ) , A. Hanus [-] , L. Myšák [-] , F. Lebeda [-] , M. Kubový [-] , I. Holec [-] , B. Fogl [-] , M. Sršeň [-]

ŽK: 33. M. Fučík - 32. I. Holec , 38. M. Sršeň , 41. A. Hanus .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Braun Martin - PAGÁČ Ladislav, NOVÁKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.