1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany doma ztratily


Branky


0

Důležitý zápas o sestup domácí Rouchovany nezvládly a nadále uzavírají tabulku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v závěru půle strhli vedení na svoji stranu

 

Soupeř dorazil doslova v top sestavě za několik posledních roků, navíc i s podporou hráčů z A týmu a na hřišti to bylo znát. Naše záloha jakoby ani neexistovala, neboť hosté v kombinaci skrze ní procházeli jak mezi kuželi. Veškerá snažení hostů ale i přes to končila na kopačkách obránců nebo v rukavicích brankáře Davida Holoubka. Už v 15. minutě se ale nepodařilo pokrýt hráče, který hlavičkoval do druhé vlny a skóre se otevřelo 0:1. Jen dvě minuty trvalo Rouchovanům, aby našli odpověď. Luboš Ludvík na Jardu Slabého, ten zatáhl a adresoval míč Patrikovi Křivánkovi 1:1. Taktovku hry drželi hosté a domácí se prosazovali jen rychlými brejky. Minutu před koncem první půle z nakopnutého míče v souboji jeden na jednoho selhal předstoper, a útočící hráč si to namířil na vybíhajícího brankáře Davida H. Střela po zemi kolem pravé nohy skončila v sítí 1:2.

 

Ve druhé půli branka již nepadla

 

Druhá půle dosti nápadně připomínala tu první. Chvíli Rouchovany bojovali a pak zase jak bez duše, pak zase naplno a pak chvílí nic. Jako kdyby si někdo hrál s kolíbkovým vypínačem. Z domácích akcí stojí za zmínění snad jen jediná. Kombinace tria Jirka Králík, Jarda S. a Patrik K. si to kolem velkého vápna pěkně vyťukali, až to přehnali a zapomněli zakončit.

 



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Jelínek Petr, hráč: Lepší počasí, lepší docházka hráčů, oproti poslednímu zápasu i lepší výkon, ale bodově bohužel shodně jak v předchozím kole. Co dodat? Aspoň půlka lidí, co chodí na zápasy, kdyby byla na tréninku. Tak to by bylo skvělé! Kvalita by byla, ale netrénovanost dělá i z dobrých hráčů jen průměrné.... nebo i hůře. Není nic neobvyklého na tom, když se na tréninku sejdeme tři, čtyři lidi, což je velice smutná skutečnost, ale pak se není čemu divit, že „na to nemáme“.

FC Budišov - Nárameč B
Holubář Milan, hráč: Nastoupili jsme posilněni o hráče z áčka. Diktovali jsme tempo hry, domácí se pak ve druhé půli už jen bránili.



Sestavy


1.SK Rouchovany
D. Holoubek [-] - P. Jelínek [-] , S. Roubec [-] , M. Virgl [-] (76. R. Škarabela [-] ) , R. Kalina [-] (59. J. Králík [-] ) - L. Ludvík [-] (46. D. Křístek [-] ) , P. Pachr [-] (64. M. Diviš [-] ) , P. Křivánek [-] , R. Havelka [-] - J. Slabý [-] - O. Urban [-] (46. L. Mužík [-] )

FC Budišov - Nárameč B
Š. Věžník [-] - M. Holubář [-] , D. Čech [-] (60. L. Jura [-] ) , T. Obůrka [-] (87. L. Vala [-] ) , M. Sedláček [-] , T. Jakubec [-] , D. Pavlíček [-] , R. Hrádek [-] , L. Hnízdil [-] , O. Doležal [-] (68. Š. Mareček [-] ) , J. Sedláček [-]

ŽK: 62. D. Křístek - 55. M. Sedláček , 63. L. Hnízdil , 86. T. Obůrka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: RYGL Antonín - HORKÝ František (N), MEZLÍK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.