4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B přejely Smrk


Branky


21. M. Laš , 23. D. Slaný , 26. M. Sobotka , 72. M. Mlejnek
0

Snadnou výhru nad Smrkem zaznamenaly Rapotice B a po výhře 4:0 odskočily z pésma sestupu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát udeřili

Za nutným a důležitým vítězstvím šli domácí od začátku s posílenou sestavou a zápas tak začal jejich převahou. Dařila se kombinace a tak hosté bránili v bloku na své půli a čekali na svoji šanci. Ta přišla po ztrátě ve středu hřiště, ale osamocený hostující kapitán, sám před Ješinou, vysoko přestřelil. Ve 20. min. se poprvé měnilo skóre a stačily k tomu tři doteky, po ose Ješina, Sobotka, Laš Milan 1:0. Zanedlouho „vystřihl" nůžky Slaný 2:0 a do poločasu ještě vrátil Laš Sobotkovi gólovou přihrávku. Hostující brankář vytáhl také pěkné zákroky při ránách Konečného a Dobeše, ale poločasový stav byl pohodový 3:0.

Rapotice přidaly ještě jeden gól

Až moc pohodový, protože začátek druhé půle  začali domácí hráči vlažněji a pustili soupeře trochu do hry. Začalo to poněkud přísnou penaltou, ale hostující kapitán svůj prach už asi vystřílel na čarodějnici a svůj pokus poslal jen do tyče a končilo to vyloučením Slaného, kterému se dvakrát nelíbilo, že byl okopáván jako řepa. Ale i v deseti Rapotice začaly soupeře zase přehrávat a vytvářely si šance. Nejprve pojistil vedení na 4:0 v 72. min. pěknou akcí Mlejnek a v závěru zachránil od „ bůra" hosty brankář, při hlavičce  Tomáše Laše a proti Chatrného pěkné ráně se postavila tyč.

 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Utkání jsme potřebovali zvládnout za tři body, což se nám hlavně díky první půli podařilo. V té druhé tempo hry opadlo, ale hosté své šance nedokázali proměnit. Závěr zápasu jsme si i v deseti pohlídali a ještě jsme mohli navýšit skóre. Naše výhra je zasloužená.

TJ FC Smrk
Horký Karel, hráč: V první půli jsme nedali dvě šance. Druhá půle se již dohrávala. Nedokázali jsme proměnit ani penaltu.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Ješina [-] - J. Dvořáček [-] (78. J. Tesař [-] ) , M. Mlejnek [-] , M. Laš [-] , M. Sobotka [-] (60. T. Laš [-] ) , P. Císař [-] (74. A. Chatrný [-] ) , K. Kovařík [-] , J. Konečný [-] , D. Slaný [-] , L. Man [-] (46. R. Zezula [-] ) , M. Dobeš [-]

TJ FC Smrk
D. Klištinec [-] - M. Pitor [-] , K. Ondrák [-] (70. V. Kováč [-] ) , D. Franc [-] , M. Havlík [-] - O. Maláč [-] , L. Slavík [-] , F. Wortner [-] , O. Sobotka [-] (37. F. Nováček [-] ) - T. Man [-] , O. Suk [-] -

ŽK: 49. D. Slaný , 70. J. Dvořáček - 34. M. Pitor , 66. D. Franc . ČK: 57. D. Slaný .
Hráči zápasu: D. Franc .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - PREISNER Martin, KUDLÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.