Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany nadále vítězí


Branky


0

Fotbalisté Rouchovan chtěli navázat na vítězný vstup do jara, což se jim nakonec také podařilo, když jasně přehráli Hrotovice B 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v závěru půle do vedení

Plac na ligu a jak s nadsázkou podotkla hrstka hrotovických fanoušků, výhled jak na Arsenalu, k tomu příjemné fotbalové počasí, naražený sud a cigára v udírně, co víc si přát. Jen snad víc fanoušků (ti asi ještě vyspávali po kinokavárenské oldies párty).
Trenéři na obou stranách se museli vypořádat s řadou absencí. Domácí trenér Pasterný na tom byl o poznání lépe, protože měl k dispozici opět pětici hráčů na střídání! Přesně ve čtyři jsme vypli muziku a rozhodčí Pintér zahájil zápas.
Zpočátku bylo utkání vyrovnané, domácí drželi o něco více míč, hosté hrozili především náběhy do křídel a centry, ty se jim však příliš nedařily. Největším nepřítelem místního celku byla nepřesná rozehrávka a u některých hráčů i páteční diskotéka. Postupem času se přece jenom více prosazovali domácí a začaly se rodit i šance. Tutovky na svých hlavách měli Luboš Ludvík (během zápasu asi pětkrát) a Jiří Králík, po jedné z nich vytáhl fantastický zákrok mladý brankář Hrotovic Vojtěch Hutař. Ten byl na místě i při střele Jaroslava Slabého z úhlu či ne příliš povedeném zakončení tutovky v podání neúnavného dobyvatele Ondřeje Urbana. Při střele Robina Havelky z poza šestnáctky domácí na tribuně otevírali šampaňské, nádherná střela orazítkovala pouze tyč hostující brány. A tak o výsledku první půle rozhodla nepříliš podařená akce, kdy se ve vápně uvolňoval Jaroslav Slabý, míč ho ale úplně neposlechl, naštěstí pro dopmácí byl na správném místě Patrik Křivánek - 1:0.

Rouchovany si otevřely střelnici

Druhá půle pokračovala podobně, hosty se v aktivní hře snažili udržet nejvíce zkušení Martinové Horák a David a domácí obránce větral rychlonohý Jana Virgl, přesto Davida Holoubka v domácí brance příliš nezaměstnali. Rouchovanští hráči získávali s postupem času stále větší převahu, kterou v 51. minutě korunoval bodýlkem Jaroslav Slabý - 2:0. Definitivní pojistku přidal svým druhým gólem Patrik Křivánek - 3:0. Pak trenér Pasterný zavelel ke střídání a během pár minut proměnil trojici hráčů, a to už bylo na hosty příliš a úplně odpadli. Jaroslav Slabý si pohrál s gólmanem - 4:0, další bodlo - 5:0 a světe div se, přihrávka!, přímo nezištná na Milana Diviše - 6:0 a mohlo se jít na párek a pivko.
Hrotovice tentokrát opravdu příliš odporu nekladly, i když se hoši snažili, domácí byli výrazně lepší a již po dvou kolech dohnali podzimní bodové skóre. Příští týden nás čeká další důležitý a rozhodně těžší zápas v Radkovicích, kterým by jsme rádi oplatili podzimní domácí porážku.



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Pasterný Radek, trenér: Hrotovice tentokrát opravdu příliš odporu nekladly, i když se hoši snažili, domácí byli výrazně lepší a již po dvou kolech dohnali podzimní bodové skóre. Příští týden nás čeká další důležitý a rozhodně těžší zápas v Radkovicích, kterým by jsme rádi oplatili podzimní domácí porážku.

Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: První poločas byl z naší strany ještě solidní,. Škoda několika našich nevyužitých šancí. Druhá půle už byla od nás odevzdaná. Skóre mohlo být i vyšší nebýt našeho gólmana.



Sestavy


1.SK Rouchovany
D. Holoubek [-] - P. Jelínek [-] , M. Virgl [-] , S. Roubec [-] - P. Pachr [-] , P. Křivánek [-] (73. M. Diviš [-] ) , L. Ludvík [-] , R. Havelka [-] - J. Slabý [-] - O. Urban [-] (70. J. Tesař [-] ) , J. Králík [-] (68. R. Zloch [-] )

Sokol Hrotovice B
V. Hutař [-] - D. Denemarek [-] - J. Virgl [-] , M. Virgl [-] , D. Kunčík [-] , L. Dvořák [-] , T. Novotný [-] (64. V. Beneš [-] ) , M. David [-] , V. Škoda [-] , R. Novák [-] , M. Horák [-]

ŽK: 45. J. Králík - 48. L. Dvořák , 51. J. Virgl , 89. M. Horák .
Hráči zápasu: P. Křivánek , J. Slabý - V. Hutař .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - HORKÝ František (N), RŮŽIČKA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.