1:2
(1:0)
56. T. Man
70. Š. Hort
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice si doma překvapivě neporadily se Smrkem a prohrály


Branky


43. T. Ondráček - 56. T. Man , 70. Š. Hort
0

Prvním jarním domácím zápasem si Třebenice své fanoušky moc neudobřili, protože prohrály se Smrkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v závěru půle do vedení

Třebenicím se vstup do jarní části na půdě Rudíkova vůbec nevyvedl, a tak měl v dalším domácím zápase co napravovat. K jejich domácímu zápasu přijel zachrańující se nováček ze Smrku, který v minulém kole vyválčil remízu z Valčí 1:1. Na podzim se oba soupeři rozešli smírně po remíze 1:1. Do zápasu domácí vstoupili velice dobře a hned od první minuty začali diktovat tempo a obraz hry. Dobře kombinovali a usadili se na soupeřově polovině,  vypracovali si několik slibných brankových příležitostí. V jejich zakončení, zejména, když šli v několika případech do přečíslení, tyto situace řešili zbrkle, nebo složitěji než bylo třeba. Soupeř hrozil pouze z ojedinělých protiútoků, kdy však jedna jejich šance po špatném zahraném ofsaj systému, kdy postupoval  sám hostující Pitor na domácího brankaře  Paláta, který  tuto bravurním zákrokem zlikvidoval, a tak  zabránil soupeři skórovat .V probíhající 44. minutě na půlicí čáře vybojoval míč Jiří Čtvrtniček, který vobešel hostujícího záložnika poté obránce  a nezjištně přihrál Ondráčkovi T, který postupoval sám na hostujícího golmana a s ledovým klidem kolem golmana vstřelil branku na 1:0.Tak skončil první poločas.

Hosté zápas nečekaně otočili

Druhý poločas  opět začali domácí aktivně v následujících minutách  si opět vypracovali slibné brankové příležitosti, které však nedokázali proměnit v pojišťující branku. Proto musel přijít zákonitě trest a v 55. minutě hostující Man srovnal skóre na 1:1. Po obdržené brance se domácím úplně vytratila kombinační hra a iniciativu převzali hosté. Další trest přišel v 71. minutě, kdy domácí obrana špatně rozehrála od vlastní branky, a tuto chybu potrestal hostující Hort brankou na 1:2. Závěr utkání hosté již zvládli takticky a dovedli jej do vítězného konce. 



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Do zápasu jsme vstoupili velice dobře a hned od první minuty jsme diktovali tempo hry.

TJ FC Smrk
Horký Karel, trenér: První půle byla vyrovnaná. V druhé půli nás podržel náš brankář a výsledek jsme zcela otočili. Máme obrovskou radost ze tří bodů.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - J. Kučera [-] (79. R. Kunce [-] ) , K. Kocmánek [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , P. Vrbka [-] , M. Machát [-] , M. Filipec [-] , J. Čtvrtníček [-] (89. M. Ondráček [-] ) , L. Buchal [-] (74. M. Ondráček [-] )

TJ FC Smrk
D. Klištinec [-] - F. Nováček [-] , D. Franc [-] , K. Ondrák [-] (38. T. Polovčík [-] ) , V. Jaskula [-] - M. Pitor [-] , Š. Hort [-] (87. K. Horký [-] ) , F. Wortner [-] , L. Slavík [-] - T. Man [-] - O. Suk [-]

ŽK: 90. J. Bárta .
Hráči zápasu: D. Klištinec , V. Jaskula .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Libor - KOVÁŘ Zdeněk, CEJPEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.