Rapotice B doma nestačily na Koněšín


Branky


0

Koněšínšťí fotbalisté se na půdě Rapotic B dočkali jasné výhry 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V první  půli se hrál opatrný fotbal s minimem šancí. Důrazní hosté se snažili určovat tempo hry, ale Rapotice dobře bránily. Koněšín se v závěru poločasu přeci jen vypracoval gólovku, ale brankář Matoušek dobře zasáhl. V závěru první půle měli šanci i domácí, ale pozorného brankáře Hůku nepřekonali.

Hosté se rozstříleli

Po změně stran se hrál přeci jen záživnější fotbal, a to hlavně díky hostům. První branka padla už ve 49. minutě, kdy využil zaváhání domácí obrany Zahradníček a prosadil se střelou po zemi do odkryté branky. Koněšín poté zahodil několik šancí a hlavně dva samostatné nájezdy, které bravurně zneškodnil nejlepší hráč domácích Matoušek. Domácí zcela odpadli a výsledkem byly ještě tři obdržené branky. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: První poločas jsme ještě dobře odbránili, ale v tom druhém se naše hra sesypala a soupeř byl jednoznačně lepší. Nebýt výborného výkonu brankáře Petra Matouška, tak mohl být výsledek ještě horší.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: KAŇKA Josef - KOLAŘÍK Aleš (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.