1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice B se rozešly z Budišovem nerozhodně


Branky


0

Souboj dvou rezervních týmů, nevyzněl plným bodovým ziskem ani pro jeden tým

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankově svižný začátek

Úvodní zápas jara svedl dohromady dva rezervní týmy bojující v druhé polovině tabulky, a to týmy Hrotovic a Budišova. Pro oba aktéry zápasu to měl být důležitý zápas, protože by vítěz tohoto duelu poskočil do klidnějších vod tabulky skupiny A. Hrotovice měly svému soupeři co vracet, poněvadž na podzim byl Budišov mnohem úspěšnější a pohodlně zvítězil poměrem 3:0. Ten kdo do Hrotovic dorazil pět minut po úvodním hvizdu se již žádné branky nedočkal. Vše podstatné, co se hlavně gólů týče zvládli aktéři zápasu již v úvodních čtyřech minutách. Ve druhé minutě domácí tým zahrával rohový kop, na který si naběhl do vápna Michal Škoda a hlavou rozvlnil balónem síť za zády Štěpána Věžníka -1:0. Hosty však tato rychlá branka nerozhodila a hned ve čtvrté minutě bylo vyrovnáno. Odražeený balón nedůrazně ve vápně tečoval Dominik Denemarek na osamoceného Milana Holubáře, který do protipohybu brankáře Vojtěcha Hudaře vyrovnal na 1:1. Hra se potom zcela uklidnila, ikdyž domácí měli možnost utkání opět strhnout na svoji stranu. I proto se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Ve druhé půli již branka nepadla

Druhý poločas již nenabídl nic zvláštního, snad jen střela bez přípravy střídajícího domácího hráče Tomáše Hadraby. A tak se na úvod jara rozešly oba rezervní týmy zaslouženou plichtou.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: První zápas bez přípravy docela ušel. Byl to remízový zápas a také i tento bod bereme.

FC Budišov - Nárameč B
Holubář Milan, hráč: Na začátku zápasu jsme dokázali rychle odpovědět na vedoucí gól domácích. Ve zbytku utkání vyrovnaný průběh hry. Bod je pro nás dobrý, jinak zápas o ničem.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
V. Hutař [-] - D. Denemarek [-] - J. Dufek [-] , V. Škoda [-] , P. Padělek [-] , R. Novák [-] , E. Pokorný [-] , M. Horák [-] , J. Virgl [-] (64. T. Hadraba [-] ) , D. Florian [-] , M. Škoda [-]

FC Budišov - Nárameč B
Š. Věžník [-] - M. Holubář [-] , D. Čech [-] (52. P. Karas [-] ) , T. Jakubec [-] , D. Věžník [-] , Š. Mareček [-] , D. Pavlíček [-] , O. Kazda [-] , O. Doležal [-] , L. Hnízdil [-] , A. Rybníček [-]

ŽK: 20. P. Padělek - 40. O. Kazda , 74. L. Hnízdil , 74. O. Doležal .
Hráči zápasu: M. Škoda - T. Jakubec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLEIN Dušan - RŮŽIČKA Marek (N), MEZLÍK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.