2:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov si odvezl ze Slavče všechny body


Branky


47. D. Tisoň , 66. D. Tisoň - 24. J. Machovec , 33. M. Valenta , 35. M. Pexa , 76. M. Pexa
0

Hosté z Rudolfova rozhodli o své výhře během prvního poločasu. Domácí sice dokázali na začátku druhé půle snížit na rozdíl jedné branky, ale poslední slovo měl hostující Pexa a Rudolfov si tak odvezl tři body po výhře 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfov byl lepší a potvrdil to třemi góly

Druhý tým tabulky z Rudolfova zavítal na hřiště Slavče. Hosté měli před zápasem velké problémy se složením týmu a tak museli vypomoci dorostenci. Do branky si navíc musel stoupnout záložník Žoček. Domácí se chtěli před vlastními diváky rehabilitovat za minulý týden, kdy prohráli 6:2 v Trhových Svinech, ale proti Rudolfovu je nečekalo nic jednoduchého.

 

Od úvodních minut měli herní převahu hosté. Po čtvrt hodině hry zakončoval po pěkné akci Machovec, ale střela šla vedle. Podobně dopadl o dvě minuty jeho spoluhráč Sládek, který rovněž nezakončil mezi tři tyče domácí branky. O chvilku později to znovu zkoušel po krátké kombinaci Machovec, ale Graňo v domácí brance znovu nemusel zasahovat.

 

Zaslouženého vedení se dočkali hosté ve 24. minutě, když Pech odcentroval do vápna a Machovec hlavou poslal míč do sítě – 0:1. Hosty vedoucí branka uklidnila a za dalších deset minut přidali druhý zásah. Odražený míč se dostal k nohám Valenty a ten přesnou střelou zvýšil na 0:2. Povedené vystoupení v první poločase zakončili hráči Rudolfova ve 36. minutě, když se na levé straně uvolnil Pexa, který se dostal až před brankáře Graňa a zakončil přesně – 0:3.

 

Před odchodem od šaten mohli hosté své vedení ještě navýšit, když byl v domácím vápně faulovaný Zachara. K míči se postavil Sládek, ale jeho rána skončila na břevně. I tak šli hosté do kabin s tříbrankovým náskokem. 

Tisoň zdramatizoval zápas. Hosty uklidnil v závěru druhou brankou Pexa.

Druhý poločas začali lépe domácí a po třech minutách po rychlém brejku snížil na 1:3 Tisoň. Tříbrankový náskok mohl o dvě minuty později vrátit hostům Zachara, ale v gólové šancí zakončil nepřesně. Otřepané nedáš-dostaneš platilo po hodině hry. Nejprve zahodil šanci na zvýšení náskoku hostující Pexa a z následného protiútoku zdramatizoval zápas druhou brankou zápase Tisoň.

 

Slavče vicítilo šanci a v 70. minutě orazítkovali domácí tyč. Pak odvrátil vyrovnání dobrým zákrokem hostující Žoček. V 76. minutě zakombinoval Zachara s Pexou a druhý jmenovaný uklidnil čtvrtou brankou hostující celek. V závěru se rozvířili emoce poté, co domácím nebyl pro ofsajd nebyl uznán kontaktní gól. Vítězství 2:4 už ale ve zbylých minutách hráči Rudolfova B udrželi a ze Slavče si odvezli všechny body.



Ohlasy k zápasu



SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér): "Takovou krizi jako jsme byli včera, to jsem dlouho nezažil. Ještě před odjezdem nás bylo devět, ale nakonec s námi odjeli i tří dorostenci a tak se tým nějak poskládal. Sobota nám prostě vzhledem k brigádám a dalším povinnostem hráčů nevyhovuje. Do branky musel naskočit Žoček, který jinak hraje v záloze. První poločas jsme byli herně lepší a poločas zaslouženě vyhráli o tři branky. Na začátku druhé půle jsem se bál, aby se neopakoval zápas v Mladém, kde jsme rovněž vedli o tři branky. A ze začátku to vypadalo, že mé obavy byly správné. Domácí se dostali po hodině hry do zápasu dvěma góly. Pak nás zachránila branková konstrukce. Definitivní klid přinesla až čtvrtá branky z kopačky Pexy. Jsem rád, že jsme zápas dotáhli do vítězného konce."



Sestavy


TJ Slavče
V. Graňo [-] - P. Nocar [-] , R. Brousek [-] , J. Tácha [-] , J. Vodička [-] - D. Mrkvička [-] , C. Silva [-] , J. Tůma [-] , M. Trajer [-] - M. Tošner [-] , D. Tisoň [-] -

SK Rudolfov B
A. Kroufek [-] - M. Žoček [-] , M. Pexa [-] , R. Zachara [-] , M. Sládek [-] , J. Machovec [-] , J. Pech [-] , F. Pouzar [-] , F. Hajný [-] , M. Valenta [-] , R. Tyrpák [-]

Hráči zápasu: F. Hajný , R. Zachara .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - ŠVALB Tomáš (N), DVOŘÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.