Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V sedmigólové přestřelce bral body domácí Rudolfov B


Branky


0

Rudolfov B se doma utkal s velmi dobře hrajícími Trhovými Sviny B. Obě mužstva nabídl divákům ofenzivní podívanou a šťastnější byli na konci zápasu hráči Perštátu po výhře 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový vstup do zápasu v podání Rudolfova

Na Perštát zavítaly Trhové Sviny B, kterým se na jaře náramně střelecky daří. Jenomže ani domácí mužstvo není nezaostává v ofenzivě a tak byli už předem diváci namlsáni na útočné hody.

 

To samotný zápas do puntíku splnil a větší radost měli v úvodních minutách jednoznačně domácí hráči. V 11. minutě rozehráli domácí rohový kop na krátko a Pfleger poslal míč nádhernou střelou přes celou branku do šibenice – 1:0. Aktivita domácích pokračovala a po dvaceti minutách hry přidal druhou branku znovu Pfleger – 2:0. Hned o čtyři minuty později to vypadalo s hosty ještě hůře, protože k míči se dostal Kocina a potřetí v zápase musel brankář Karel Brůha lovit míč ze své sítě – 3:0. Čtvrtou branku ve své síti odvrátil Karel Brůha výborným zákrokem, když pumelici Sládka směřující pod břevno vytáhl na rohový kop.

 

 

Domácí hráče nejspíš ukolébal tříbrankový náskok a v posledních pěti minutách prvního poločasu nechali soupeře snížit na rozdíl jedné branky. Po akci na pravé straně hřiště se míč dostal do vápna, kde za přispění teče jednoho z útočících hráčů hostí putoval až na zadní tyč, kde ve skluzu dopravil míč do sítě Kurali – 3:1. Dvě minuty před odchodem do šaten pak prohráli domácí dva souboje ve vlastním vápně, míč propadl k Čencovi na malé vápno a ten snížil na rozdíl jedné branky. Do šaten se tak šlo za stavu 3:2.

Zápas byl dramatický do poslední minuty

Druhý poločas začali znovu lépe domácí hráči a v 52. minutě po druhé trefě Kociny odskočili soupeři znovu do dvoubrankového trháku. Trhové Sviny se snažily se zápasem něco udělat, ale jejich šance končili na rudolfovské defenzivě v čele s brankářem Ondřejem Brůhou. S postupem času se ještě více tlačili hosté do útoku, ale šance přicházeli spíše na druhé straně, kam podnikali domácí rychlé brejky, ze kterých zahazovali co se dalo.

 

Čtvrt hodiny před koncem se nechal zbytečně po oplácení vyloučit Kápar, který udeřil Vejvara do obličeje a zdálo se, že je po hostujících nadějích na bodový zisk. Jenomže Rudolfov se nepoučil z konce prvního poločasu a v závěru si znovu koledoval o branku. První varování od Svinů přišlo v 80. minutě, kdy ještě Brůha reflexivně vyrazil hlavičkový pokus. Po následné sérii dvou rohů kapituloval po přízemním centru Kašpara, který zapadl přesně na zadní tyč – 4:3.

 

 

Šanci na srovnání měli hosté z přímého volného kopu, ale proti byl výborným zákrokem Ondřej Brůha.Poslední slovo mohli mít nakonec přeci jen domácí, když Sládek položil obránce i brankáře, ale následné zakončení poslal trestuhodně mimo branku. Zajímavý zápas tak skončil těsnou výhrou domácího Rudolfova B.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Ondřej Brůha (hráč): "Začali jsme výborně a vedli 3:0. Místo toho, aby jsme si to pohlídali do půle, tak si necháme dat 2 góly a to se nám prostě nesmí stávat. Druhou půli jsme začali opět lépe a díky bohu jsme dali gól na 4:2. Po tom gólů se to otevřelo a byly šance na obou stranách. Zápas ovlivnila červená karta. A opět to samé, místo aby jsme si pohlídali zbytek zápasu, tak jsme si nechali dát zbytečný gól. Pro nás určitě strašně důležitý 3 body."




Sestavy


SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - A. Bajer [-] , V. Dvořák [-] , F. Pouzar [-] , J. Pech [-] - V. Vejvar [-] , F. Nachtigal [-] , M. Sládek [-] , M. Žoček [-] - M. Pfleger [-] , M. Kocina [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Kurali [-] , D. Štojdl [-] , P. Randa [-] , L. Valenta [-] , M. Valut [-] , T. Kápar [-] , T. Čenec [-] , M. Němec [-] , J. Petr [-] , J. Valter [-]

ŽK: 75. M. Pfleger , 89. J. Pech - 60. J. Valter . ČK: 75. T. Kápar .
Hráči zápasu: M. Pfleger , M. Kocina .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: AIBL Tomáš - KROUFEK Aleš (N), BEBČÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.