3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat Lišova ve druhém poločase, dvě červené karty a dva neuznané góly domácích. Taková byla neděle ve Štěpánovicích


Branky


58. O. Mach , 62. V. Kopačka , 76. O. Mach - 22. D. Seethaler (p.) , 40. D. Seethaler
0

Tři body si po divokém průběhu připsal Lišov B, který doma zvrátil nepříznivý výsledek, kdy o poločase prohrával 0:2. Ve druhé půli dokázal vstřelit domácí tým tři branky a body tak zůstali doma. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seethaler poslal hosty do dvoubrankového trháku. V závěru poločasu šly oba týmy do deseti

Na hřiště do Štěpánovic dorazila předposlední Vrábče. Minulé kolo si domácí tým přivezl bod ze hřiště Včelné. Hosté byli povzbuzení domácím vítězstvím nad Slavčí a na body pomýšleli i v tomto kole.

 

Od úvodních minut měli častěji míč na svých kopačkách domácí hráči, ale jejich snaha o gólovou šanci končila před pokutovým územím hostí. První vzruch na hřišti přišel po dvaceti minutách hry. Kdy se domácí dožadovali pokutového kopu. Rozhodčí Pileček však faul neodpískal. Akce ovšem pokračoval a hra se přesunula na druhou stranu, kde se odehrála podobná situace, ale tentokrát se penalta pískala. K exekuci se postavil David Seethaler a hosté vedli – 0:1.

 

Domácí inkasovaná branka zabrzdila v aktivitě a toho využili hosté, když do poločasu přidali druhý gól. Dlouhý míč propadl domácím vápnem k nohám Davida Seethalera, který si míč bleskově připravil na střelu a parádním zakončením prostřelil brankáře Matouška podruhé – 0:2.

 

Ve 43. minutě se zajiskřilo na štěpánovickém pažitu, když Dušan Mlýnek ze zadu sestřelil unikajícího soupeře. Načež přišel svého spoluhráče mstít Velebil. Mlýnek za svůj zákrok putoval pod sprchy, kam ho doprovodil i Velebil, který se převtělil do role Zorra mstitele.

 

 

Lišov B třemi góly překlonil vítězství na svou stranu

Druhý poločas tak začali oba týmy v deseti hráčích. Početní oslabení evidentně více vyhovovalo domácím, kteří během patnácti minut druhé půle dokázali dorovnat dvoubrankové manko z prvního poločasu.

 

V 58. minutě dostal míč do běhu Mach, zbavil se obránce, míč si popotáhl na střed hřiště a ranou pod břevno snížil na 1:2. O tři minuty později kopali domácí rohový kop. Werner nacentroval před branku, kam si naskočil Kopačka a hlavou uklidil míč za Svěchotova záda – 2:2.

 

Hráči Vrábče mohli překlopit vedení opět na svou stranu, ale šance Ohrazdy a poté ani zakončení Seethalera, brankou neskončili, když v obou případech podržel domácí tým brankář Matoušek. Do vedení se tak necelou čtvrt hodinu před koncem dostali domácí. Kopačka našel na straně rozběhnutého Žižku, který šel sám na brankáře. Jeho střelu stačil Svěchota ztlumit a míč směřující do branky se snažil odvrátit jeden z vracejících se obránců. Jenomže mu odkop vůbec nevyšel, míč napálil do břevna od kterého putoval k nohám Macha a ten jej doklepl do odkryté branky – 3:2.

 

V závěru zápasu vstřelili domácí další dvě branky, ale ani jedna neplatila kvůli ofsajdovému postavení. Nejprve skončil ofsajdovým postavením únik Žižky a Macha. A o chvilku později po centru Wernera, hlavičkoval do branky Kopačka, ale i tentokrát posoudil rozhodčí Pileček gólovou situaci jako ofsajdovou.

 

 

Nicméně ani to nezkazilo radost hráčům Lišova B, kteří dokázali ve druhém poločas třemi góly zvrátit nepříznivé skóre a připsat si do tabulky tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Myslím si, že jsme byli po většinu zápasu lepším týmem. První poločas jsme měli optickou převahu, ale naše snaha končila před pokutovým území hostí. Ti se naopak dokázali do poločasu dvakrát prosadit, když se pokaždé prosadil mladý Seethaler. Druhý poločas se hrál na jednu branku. Tlačili jsme se do šancí a dokázali utkání srovnat. Pak nás podržel brankář Matoušek při brejkových akcích soupeře. Definitivně jsme zápas zvrátili čtvrt hodiny před koncem po brance Macha. V závěru nám ještě nebyli uznány, dle mě regulérní branky, ale i tak jsme si na konci zápasu připsali tři body."




Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
P. Matoušek [-] - J. Kučera [-] , D. Mlýnek [-] , J. Beneda [-] , P. Kosař [-] - V. Kopačka [-] , M. Fiktus [-] , J. Míka [-] , M. Žižka [-] - T. Račák [-] , M. Klabouch [-]

TJ Vrábče
D. Svěchota [-] - F. Ohrazda [-] , M. Filištein [-] , J. Ohrazda [-] , J. Vejskrab [-] , S. Knytl [-] , J. Šerý [-] , T. Knytl [-] , M. Mekiš [-] , M. Seethaler [-] , J. Velebil [-]

ŽK: 85. P. Kosař - 36. J. Vejskrab , 85. M. Šerý . ČK: 43. D. Mlýnek - 43. J. Velebil .
Hráči zápasu: O. Mach , J. Kučera .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PILEČEK Josef - POLÁČEK Radek (N), JURČÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.