Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:30

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrábče se díky výhře odrazilo ode dna tabulky


Branky


0

Domácí Vrábče si doma připsalo tři body za výhru nad hosty ze Slavče. V tabulce se tak bodově dotáhli na Nové Hodějovice a díky lepšímu skóre se dostali před ně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hladký průběh pro domácí, zkomplikovala kontaktní branka hostujícího Silvy

Na hřišti Vrábče zavítal tým Slavče. Oba týmy měly po prvním jarním kole co napravovat. Vstup do odvetných částí se nevydařil ani jendomu mančaftu a oba si odvezli ze hřišť soupeřů shodnou porážku 5:0. Vrábče nestačila na vedoucí Římov. Slavče naopak na třetí Lišov B. O motivaci tak měly postaráno oba týmy.

Úvod zápasu patřil domácímu týmu. Ten byl od úvodních minut aktivnější a hosty přehrával. V rozmezí deseti minut si pak vytvořila Vrábče dvoubrankový náskok. V 10. a 20. minutě se pokaždé prosadil František Ohrazda. Když pak ve 35. minutě přidal třetí branku David Seethaler, zdálo se, že si jdou domácí hráči pro jasné tři body.

 

Jenomže už o tři minuty později přišla rychle rozehraná standardní situace hostí a zakončující Silva snížil na 3:1. Do šaten tak šli hosté povzbuzení kontaktní brankou.

Tůma snížil na rozdíl jedné branky. O výsledku rozhodl domácí Ohrazda, který zkompletoval hattrick.

Podle toho vypadal i začátek druhého poločasu. Aktivnější byli v jejím úvodu hosté a v 52. minutě se díky brance Tůmy dostali domácím na rozdíl jedné branky – 3:2. Tlak Slavče nepolevoval a domácí obrana se dostala pod mírný tlak. Většina šancí hostů však ztroskotávala na velmi dobře chytajícím Svěchotovi, který držel naděje domácích na tří bodový zisk.

 

Hosté vrhli v závěru všechny síly do útoku, jenomže místo vyrovnání přišla pojistka Vrábče v podobě čtvrté branky. V 84. minutě dostali domácí hráči výhodu přímého volného kopu. K míči se postavil František Ohrazda a střelou pod břevno zkompletoval hattrick. Zároveň také stanovil konečný účet zápasu, který vyzněl 4:2 pro domácí Vrábči. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vrábče
František Ohrazda (hráč): "Domácí Vrábče měla v první polovině prvního poločasu hru pevně ve svých rukou a za stavu 3:0 to vypadalo, že zápas bude plně v jejich režii. Bohužel hosté dokázali do poločasu snížit a na začátku druhé půle vstřelit kontaktní branku. Hosté měli tlak, ale vedení na naší straně držel výborně chytající Svěchota. V závěru jsme nakonec přidali čtvrtou branku a definitivně rozhodli o zisku tří bodů."




Sestavy


TJ Vrábče
D. Svěchota [-] - L. Koclíř [-] , M. Filištein [-] , J. Ohrazda [-] , J. Vejskrab [-] , S. Knytl [-] , J. Šerý [-] , T. Knytl [-] , M. Mekiš [-] , M. Seethaler [-] , J. Velebil [-]

TJ Slavče
V. Graňo [-] - J. Tácha [-] , M. Tošner [-] , J. Vodička [-] , T. Vach [-] - J. Tůma [-] , C. Silva [-] , R. Brousek [-] , D. Mrkvička [-] - P. Nocar [-] , P. Němec [-]

ŽK: 86. F. Ohrazda - 42. P. Nocar , 44. M. Tošner .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - JURČÍK Martin (N), ŠVALB Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.