5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršovští zahráli výborně a překvapivě oplatili soupeři porážku z podzimu.


Branky


0

Zápas týmů, které měli prohozené pořadatelství, takže se hrálo na stadionu v Mokrém měl překvapivého a hlavně jasného vítěze. Předposlední tým tabulky z Boršova B vyhrál jednoznačně 0:5!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mokré začalo v deseti. Boršov byl lepším týmem, což potvrdil dvěma góly Kofroň

Vzhledem k podzimní výměně hřiště se utkání hrálo v Mokrém. Do utkání lépe vstoupili hráči TJ Mokré, byť jich několik minut bylo jen 10 a dvakrát nebezpečně pronikly do obrany soupeře. V šanci se ocitl Houska, jehož tvrdou střelu ale brankář Vosejpka vyrazil na roh. Od 4´to byli ale už Boršovští, kteří převzali taktovku hry a zvýšeným nasazením si vytvořili převahu a také poměrně velké množství šancí. V 5´po pěkném individuálním průniku do šestnáctky střílel V. Anderle těsně vedle pravé šibenice Alexovi branky.

 

V 6´padl první gól, ale rozhodčí ho pro údajnou ruku Kofroně neuznal. Poté si boršovští vytvořili několik dobrých příležitostí, ale Kofroň v 9´z trestného kopu, V. Anderle ve 12´po rohu, Kofroň v 19´na dvakrát a opět Kofroň. Ve 26´po centru Fessla ještě neuspěli. Pak už ale přišli chvíle, v prvním poločase agilního Kofroně, které dvěma góly během tří minut poslal Boršov do vedení, když nejprve ve 30´po přihrávce Fessla přesnou střelou po zemi k levé tyči (1:0) a ve 32´po centru V. Andrleho z pravé strany střelou po zemi k pravé tyči (2:0) otevřel skóre zápasu. Ve 43´potom ještě Mavrodiev střílel těsně nad branku. Do šaten šli tak po zásluze s dvoubrankovým vedením hosté.

Mokré zvýšilo aktivitu, ale branky stříleli jen hosté

Do druhého poločasu nastoupili hráči Mokrého s odhodláním nepříznivé skóre pozměnit a projevilo se to i na jejich aktivnější hře a „častějších návštěvách“ na polovině a ve vápně Boršova. Vytvořili si  i několik šancí. V 51´nedokázali dopravit míč, který poskakoval na malém vápně po asi jediné chybičce velmi dobře chytajícího Vosejpky, který nevyboxoval míč po rohovém kopu soupeře. V 60´Hrádek v dobré šanci minul branku. V 61´ se do šance dostal boršovský Kunst, který dobře postupoval do šestnáctky, ale místo střely volil nahrávku, která nenašla adresáta.

 

V 75´ po úniku Housky a centru z levé strany pěkně hlavičkoval Štumbauer, ale přesně do náruče Vosejpky. V 76´se situace opakoval a opět Houska z levé strany přihrál do šestnáctky, kde Návara míč tečoval, ale Vosejpka jeho střelu kryl. Mezitím ale ze dvou rychlých protiútoků Boršova v 70´a v 75´, kdy vždy míč zatáhl po pravé straně nejlepší hráč utkání V. Anderle a přesným centrem našel 2x v šestnáctce Eliáše, který pohodlně míč dorážel za záda Alexy (3:0, 4:0). Své nečekaně velké, ale zasloužené vítězství ještě boršovští zpečetili v 80´dalším gólem, když opět po průniku V. Andrleho a jeho přesné přihrávce Langer stanovil skóre na konečných 5:0. V 81´ mohl docílit hatricku Eliáš, ale po centru z pravé strany trefil jen brankáře Alexu. Skóre se neměnilo ani v 86´, kdy nejaktivnější hráč domácích Houska, ve snaze zavzpomínat si na 4 vstřelené góly soupeři v podzimním zápase, nedokázal ani na dvakrát z blízka trefit branku Boršova.

 

Utkání s přehledem řídil rozhodčí Stach, kterému ale oba týmy pomohly svojí disciplinovanou hrou.

Rohy 2:6, Fauly 10:9.

 

Autor: Miroslav Lysina



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou B
Petr Štumbauer (hráč): "Je to smutný prvních deset minut jsme hráli o deseti, než nám přijel jedenáctý hráč. Jeden hráč se nám vožral, že nepřišel a ani nebral telefony, druhý kope bazén už půl roku, ale v Maximu jsou večer, jak kdyby se nechumelilo. Čtyři nám hrají ovázaný se zraněním. Jestli si někteří nesáhnou do svědomí nebo nepřivedeme nové hráče, příští rok můžem začít hrát malou kopanou, na to by nás bylo akorát. Co se týče zápasu, Boršov celý zápas bojoval a bylo na nich vidě, že chtějí vyhrát. My jsme měli záblesk prvních patnáct minut v druhé půli, než jsme dostali na tři nula a to už nás položilo."

TJ Mokré
Petr Fabián (trenér): "Jsem rád, že moji svěřenci potvrdili zlepšenou hru v jarních zápasech a že jsme získali 3 body. Hlavní důvod vítězství spatřuji v tom, že hráči plnili taktické pokyny, nedovolili soupeři hrát jejich kombinační hru a rozhodlo především to, že ve středu hřiště jsme měli navrch. Samozřejmě neméně důležitým faktorem se projevila schopnost vstřelit góly, kdy se nám podařilo soupeři oplatit jejich lekci s proměňování šancí, kterou nám uštědřili u nás na podzim oni."



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou B
R. Vosejpka [-] - B. Anderle [-] , J. Lísal [-] , P. Křemen [-] , Z. Švejda [-] - J. Kunst [-] , M. Mavrodiev [-] , V. Anderle [-] , L. Fessl [-] - R. Kofroň [-] , D. Eliáš [-] -

TJ Mokré
N. Alexa [-] - R. Rottner [-] , V. Klement [-] , Č. Alexa [-] , J. Návara [-] - P. Štumbauer [-] , R. Beneda [-] , M. Tyl [-] , P. Dvořák [-] - P. Houska [-] , D. Hrádek [-]

ŽK: 71. R. Kofroň .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: STACH Josef - KOREJČÍK Václav (N), VLÁŠEK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.