0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany nadělily Kněžicím bůra


Branky


4. Š. Hron , 48. L. Pelán , 64. J. Kunc , 79. Š. Hron , 90. I. Koníř
0

Dukovanští fotbalisté zvládli i své třetí jarní utkání a i nadále se vyhřívají na první příčce tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpán Hron poslal rychlým gólem hosty do vedení

Vedoucímu týmu tabulky výborně vyšel vstup do utkání a hned ve 4. minutě se ujali hosté vedení. Šťastným střelcem byl Štěpán Hron. Hosté poté trošku ubrali na aktivitě, ale i domácím se nedařilo vypracovat si nějakou výraznější příležitost na vyrovnání.

Dukovany přidaly další čtyři branky

Hostům vyšel na výbornou i vstup do druhého poločasu a ve 48. minutě zvýšil na 0:2 střídající Ladislav Pelán, který do druhé půle vystřídal Řezáče. Na další branku si diváci počkali do 64. minuty, kdy Jakub Kunc zvýšil na tříbrankový rozdíl. V 79. minutě se svojí druhou brankou v utkání prosadil Štěpán Hron a na konečných 0:5 upravil v samotném závěru utkání Ivo Koníř.

Dukovany tak vyhráli i svůj třetí jarní zápas, naopak Kněžice zůstávají zatím na jaře bez bodu, ovšem s týmy z první čtyřky již mají své odvety za sebou.



Ohlasy k zápasu



SFK Dukovany 2001
Josef Černý - hráč: Nečekali jsme, že zápas v Kněžicích bude tak jednoznačný. Kněžice si za celý zápas vytvořili jen jednu tutovku. My jsme se v první půlce lehce dostávali do mnoha šancí, ale dokázali využít jen jednu. Ve druhém poločase nám to tam začalo padat a Kněžice se už na nic nezmohli.



Sestavy


TJ Sokol Kněžice
M. Hauser [-] - P. Svoboda [-] , K. Indra [-] (85. P. Piša [-] ) , D. Sobotka [-] , M. Brychta [-] - F. Boudný [-] , F. Salák [-] , J. Uher [-] , L. Zelenka [-] , D. Krajcr [-] (55. D. Vlček [-] ) - F. Krupica [-] (79. O. Jurka [-] )

SFK Dukovany 2001
J. Boreš [-] - J. Kunc [-] , J. Fojtášek [-] , M. Němec [-] , M. Fojtášek [-] - Š. Hron [-] (81. J. Železník [-] ) , P. Sedláček [-] , Z. Prokeš [-] - I. Koníř [-] , J. Černý [-] (76. P. Pislcajt [-] ) - M. Řezáč [-] (46. L. Pelán [-] )

ŽK: 35. D. Krajcr - 70. M. Němec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZADINA Petr - NIEDERLE Zdeněk, ŠETEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.