Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť doma vysoko přehrála Kněžice


Branky


0

Náměšť zvládla i své druhé jarní utkání a zůstává v těsném závěsu za vedoucími Dukovany. Kněžičtí naopak na první jarní body stále čekají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zúročili svoji herní převahu

V brankově bohaté úvodní čtvrthodině jako první udeřil hned ve 2. minutě z první akce domácí kapitán Roman Durajka. V dalších minutách se zejména Rubák s Kopuletým dostávali do větších příležitostí. Hosté však z prvního rohového kopu dokázali vyrovnat zásluhou Jiřího Uhera. I v další části prvního poločasu domácí diktovali tempo hry a dostávali se do dalších zajímavých příležitostí. Jan Rubák se střelecky prosadil nejprve ve 14. a poté i těsně před koncem první půle, ve 40. minutě. Rubák během první půle několik dalších šancí nevyužil a odmítl tak vstřelený hattrick.

Domácí přidali další dvě branky

Ve druhém poločase tempo hry upadlo, ale domácí ještě v závěru přidali dvě branky. Nejprve v 80. minutě přidal svoji druhou branku v utkání Roman Durajka a v samotném závěru upravil na konečných 5:1 Martin Preisner.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Petr Kylíšek - trenér: Zakončovali jsme to jak mistři světa. S hrou jsem místy spokojen, ale s výkonem už ne. Hráli jsme profesorsky a bez nasazení.




Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
L. Pokorný [-] - M. Anna [-] , V. Lampíř [-] , P. Čermák [-] , V. Rous [-] (70. M. Veselý [-] ) - J. Rubák [-] (75. J. Tržil [-] ) , V. Kopuletý [-] (46. Z. Jonák [-] ) , J. Klíma [-] , R. Durajka [-] , M. Preisner [-] - P. Kučera [-] -

TJ Sokol Kněžice
L. Kourek [-] - J. Kříž [-] (78. P. Piša [-] ) , M. Brychta [-] , P. Svoboda [-] (71. V. Diviš [-] ) , K. Indra [-] , L. Zelenka [-] - F. Salák [-] , D. Krajcr [-] , J. Uher [-] - F. Krupica [-] , D. Vlček [-]

ŽK: 16. V. Lampíř , 34. V. Rous , 75. P. Čermák - 68. D. Vlček .
Hráči zápasu: R. Durajka , J. Rubák - J. Uher .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PODOBA Tomáš - PETRLÍK Ladislav, POJEZNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.