3:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice na závěr porazily roudenské béčko a končí na šesté příčce, béčku Roudného hattrick předsedy klubu Šolce nestačil


Branky


49. L. Šolc , 66. L. Šolc , 88. L. Šolc
0

Sestupující Roudné B nasadilo do zápasu několik starších borců (včetně čtyřicátníků Vogla, Šolce a Otepky). I Nemanice si musely vypomoci hráči, které běžně nejsou součástí jejich sestavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě podobné akce přinesly dvě branky

V Roudném se odehrál klidný zápas, ve kterém v prvním poločase hráli prim hráči Nemanic. Domácí obranu opět proháněla útočná dvojice Bašta - Záveský a Nemanice měly od úvodního hvizdu více ze hry. Úvodní šance ale útočníci neproměnili, a tak se skóre poprvé měnilo ve 14. minutě. To si na dlouhý pas na levé straně naběhl Bašta, nabídl přihrávku před Korandovu branku a Severa už měl jednoduchou pozici - trefil prázdnou bránu - 0:1.

 

Hosté ještě stihli druhou branku, a to ve 36. minutě po podobné akci. Míč zatáhl po lajně tentokrát Záveský, opět přišla podařená přihrávka mezi malé vápno a penaltu a Bašta si věděl rady - 0:2. Roudné si v prvním poločase gólovku nevypracovalo, hrálo s míčem minimálně a domácí si dělali legraci z toho, že se těší na rozehrávku druhého poločasu, až se potřetí dotknou míče...

Šolc nasázel hattrick

Roudné do druhé půle obměnilo sestavu, do hry šli hned tři nováčci a Nemanice nastoupily až příliš ve velkém klidu. Domácí ale začali makat a brzy přišla odměna. A také první hvězdná chvilka předsedy roudenského klubu Libora Šolce. Ve 49. minutě si ve vápně počíhal na přesný Otepkův centr a hlavičkoval přesně, Obložinský, který se při absenci obou nemanických brankářů poprvé v sezóně postavil mezi tyče, neměl nárok. V 66. minutě už bylo srovnáno. Nemanický stoper váhal s rozehrávkou, nechal si míč soupeřem vypíchnout, následovala přihrávka na zcela volného Šolce a ten umístil míč na bližší tyč - 2:2. 

 

Hosté se ale probrali a zajistili si tři body slepenými brankami. Nejprve si na dlouhý nákop seběhl Bašta, frknul obraně a do protipohybu Korandy skóroval - 2:3. Bašta byl hlavní postavou i o pár vteřin později, když vybojoval míč, pronikl do vápna a nezištnou přihrávkou vybídl ke skórování na zadní tyče Záveského, který se prosadil přes svého strážce - 2:4. Poslední slovo měl předseda Šolc, který tak dokonal hattrick, když si počkal na centr a z první nártem narval míč do sítě k tyči - 3:4. Roudné se tak rozloučilo se sezónou a I.A třídou porážkou.

 



Ohlasy k zápasu



FC Velešín
Petr Böhm (Nemanice): "Oba týmy měly potíž dát dohromady sestavu. Roudnému od pěti hrálo áčko, takže odtud do zápasu nikdo nešel. Za nás musel do branky Obložinský a do hry Kupka. Týmy tak moc nevěděly, co od toho čekat. Hlavní tak bylo utkání odehrát bez zranění a bez červené karty. Za stavu 2:0 jsme se nechali ukolébat a soupeř vyrovnal. Hráčem zápasu byl Lukáš, kterým byl stěžejním článkem ve středu zálohy, pomohl nám brankář Obložinský a Kupka."



Sestavy


TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - B. Vogl [-] , L. Šolc [-] , S. Kubeš [-] (46. F. Budín [-] ) , A. Trejbal [-] (46. D. Kořínek [-] ) , M. Lerch [-] , R. Otepka [-] , J. Vopelka [-] (82. T. Hřebejk [-] ) , M. Strapáč [-] , J. Rezek [-] , F. Král [-] (46. M. Štěpánek [-] )


ŽK: 41. S. Kubeš , 59. J. Vopelka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - DUNOVSKÝ Karel, MRÁZ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.