M. Völfel 15.
R. Koutný 20. (p.)
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2017 18:30

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec zakončil sezónu další výhrou


Branky


15. M. Völfel , 20. R. Koutný (p.)
0

Závěr sezony vyšel domácím hráčům od Vajgaru nadmíru. V posledních pěti zápasech získali plný počet bodů a se sezonou se rozloučili vítězstvím 2:0 nad Protivínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Tomáš Beránek (hráč): "První poločas jsme byli mnohem lepší než hosté. Téměř jsme jim nepůjčili balón a dobývali jejich obranu. Soupeř hrál hodně zezadu a pro nás to bylo těžké. První gól byl po standardce se odrazil míč na vápno, kde někdo střílel a já jsem sklepával na Míšu Volfla a ten to trefil krásně. Potom jsme stále hráli jen my a po chvilce jsem dostal přihrávku na vápno. Šel jsem do vápna, kde jsem viděl díru a asi na penaltě mě faulovali a rada Koutný bez problému proměnil. První poločas tedy 2:0 a my jsme byli mnohem lepší. Druhá půle už byla z naši strany horší a hosté se snažili o kontaktní branku, ale všechno končilo tak před vápnem a k nějaké obrovské šanci se nedostali."

FK Protivín
Marek Hanus (hráč): "Trochu mě mrzí náš přístup k tomuto utkání. Jako kdyby mělo jít o nějaký pouťák a ne o mistrovské body, navíc s jedním z nejkvalitnějších týmů v soutěži. To se zákonitě muselo projevit i v zápase, kdy jsme v první polovině byli jako na kolotoči, byli laxní v přistupování k hráčům a resultovaly z toho s velkým štěstím jen dvě branky. V druhé půli Hradec polevil, my přidali, a tak skóre už nenarůstalo, přesto že měl Hradec víc ze hry. My měli také nějaké šance, ale nic nám tam nespadlo, takže domácí vyhráli naprosto po zásluze."



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] (46. J. Mazánek [-] ) - T. Šenkýř [-] , M. Völfel [-] , T. Beránek [-] , L. Králíček [-] (86. O. Nováček [-] ) , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] (89. T. Šmíd [-] ) , F. Votava [-] , O. Blažek [-] , M. Šenkýř [-] (73. R. Horák [-] ) , R. Koutný [-]

FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Zach [-] , J. Vojík [-] , J. Mikulenka [-] , V. Rothbauer [-] - M. Fiala [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , L. Chalupa [-] (83. V. Mikulenka [-] ) - P. Sládek [-] (68. P. Burda [-] ) , J. Vorel [-]

ŽK: 65. V. Kučera , 90. T. Šenkýř - 67. R. Vojta , 86. J. Vorel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mach Jan - HERZOG Radek, TŮMA Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.