2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká si doma s Rudolfovem body podělila


Branky


0

Zápas dvou týmů z horní poloviny tabulky nabídl kvalitní podívanou. Domácí hráči se nakonec o body s hosty z Rudolfova podělili po remíze 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku domácího Lovičky odpověděl hostující Kocina

V neděli na sebe narazili sousedé v tabulce. Šestá Hluboká hostila pátý Rudolfov. Domácí hráči minulé kolo vyhráli jasně na hřišti Oseka 5:1 a v případě vítězství se mohli dostat nejen přes svého soupeře, ale i přes hranici padesáti bodů. Hosté z Rudolfova ztratili vyhraný zápas na hřišti Katovic, kde vedli po necelé hodině hry o dvě branky. Po vyloučení Baščevana ale nakonec odjeli s prázdnou.

 

Úvodní minuty zápasu začaly oba týmy opatrně. K vidění byl kvalitní rychlý fotbal, ale na první střelecké pokusy si museli diváci počkat dobrou čtvrt hodinku, ale hlavička Hájka skončila těsně vedle. O chvilku později to podobně zkoušel Říha, ale ani jeho hlavičkový pokus nezamířil mezi tři tyče. Na druhé straně zkoušel Kovačičín překvapit brankáře Brašničku, který stál trošku více z branky, ale míč přeletěl daleko za břevno.

 

Na druhé straně se dostal do dobré palebné pozice Hájek, ale jeho střelu dokázal Teringl na dvakrát ukrýt ve svých rukavicích. Gólu se domácí hráči dočkali ve 26. minutě, když se z levé strany dostal do zakončení Rubick, oba jeho střelecké pokusy dokázal Teringl zlikvidovat, ale na třetí dorážku z kopačky Lovičky byl krátký - 1:0. Za další dvě minuty dostali domácí hráči výhodu přímého kopu kousek za hranicí velkého vápna, ovšem Tauberova rána skončila nad brankou.

 

Po půl hodině hry se dostali do šance hosté. Domácí obránci signalizovali ofsajd a přestali hrát. To neplatilo pro Vejvaru, který svou šanci neproměnil, ale míč se dostal ke Kocinovi, který přesným zakončením překonal Brašničku a vyrovnal na 1:1. V závěrečných minutách první půle se hrála vyrovnaná partie a stav 1:1 vydržel až do poločasového hvizdu.

Ve druhém poločase si oba týmy role prohodily, když na vedoucí branku hostujícího Vejvara zareagoval domácí Hájek

Druhý poločas začali aktivněji hosté, ale brankář Brašnička nemusel řešit závažnější situaci. I díky přehlédnutí jasné ruky domácího Němce, kterou neviděl rozhodčí Koranda. Domácí zahrozili po necelé hodině hry, ale Lovička v gólové pozici minul centrovaný míč od Němce. Na druhé straně pak špatně odhadl míč brankář Brašnička. Na zadní tyči byl pak u míče dříve Vejvar a hosté vedli - 1:2.

 

Jenomže inkasovaná branka nakopla domácí hráče a zejména Pavel Hájek táhl svůj tým za vyrovnáním. Dvakrát ho dokázal brankář Teringl vychytat, ale do třetice už byl na jeho zakončení krátký a domácí forvard hned po vstřelené brance střídal. V závěru zápasu měli blíže k brance domácí hráči, ale žádná jejich příležitost brankou neskončila. A protože hosté se nikam v závěru nehnali, rozešly se oba týmy smírně 2:2.

Ve druhém poločase si oba týmy role prohodily, když na vedoucí branku hostujícího Vejvara zareagoval domácí Hájek



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "Myslím, že se hrál celkem vyrovnaný fotbal, i když o něco více šancí jsme měli my, hlavně ke konci zápasu. Samozřejmě jsme chtěli Rudolfovu vrátit podzimní porážku a dostat se v tabulce před něj, ale to se bohužel nepovedlo. Remíza je tak pro oba týmy asi zaslouženým výsledkem."




Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - T. Antoš [-] , J. Čermín [-] , S. Legdan [-] - M. Lovička [-] (70. T. Adam [-] ) , O. Němec [-] , D. Říha [-] , J. Rubick [-] (86. O. Krátký [-] ) , K. Jonáš [-] - T. Tauber [-] - P. Hájek [-] (77. J. Valenta [-] )

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , D. Ryneš [-] , V. Dvořák [-] , Z. Kuna [-] , V. Vejvar [-] (89. D. Keřka [-] ) - M. Kocina [-] , J. Hrbáč [-] (85. O. Hajný [-] ) , J. Šindelář [-] , R. Pouzar [-] , J. Kovačič [-] -

ŽK: 49. D. Říha , 50. T. Tauber , 63. P. Hájek , 80. S. Legdan - 60. R. Pouzar , 67. Z. Kuna .
Hráči zápasu: P. Hájek - V. Vejvar , T. Teringl .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Koranda Tomáš - TŮMA Vítězslav, PETERKA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.