2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 10:30

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň udolala Ševětín a připsala si tři body


Branky


0

Dlouho se trápila domácí Třeboň v koncovce se Ševětínem. Rozhodující branku nakonec vstřelil ve druhém poločase nejlepší hráč domácího týmu Lonsmín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích k brankám nevedla

Třeboň v neděli hostila na svém hřišti mužstvo Ševětína. Hostům se v závěru soutěže vůbec nedaří a táhnou za sebou sedmi zápasovou šňůru, kdy nezískali ani bod. V posledních dvou kolech dokonce inkasovali 12 branek. Třeboň sice na jaře nikterak neoslňuje, ale přeci jen proti nováčkovi soutěže byla jasným favoritem.

 

Už v 7. minutě se dostal za hostující obranu domácí Průcha, ale překonaného brankáře Novotného zastoupil vracející se Hanousek. V 10. minutě se po sérii přihrávek otevřel prostor před Fraňkem, ale jeho střela z 20 metrů prolétla vedle levé tyče hostující branky. Další závar před hostující brankou přišel po čtvrt hodině hry, ale Divoký netrefil míč ideálně a ten skončil mimo tři tyče.

Domácí měli více ze hry a po standardní situaci Divokého hlavičkoval těsně nad branku Lonsmín. O minutu později vystihl malou domů Kupce napadající Kodras, udělal kličku brankář Novotnému, ale míč si dal příliš daleko od nohy a hrozbu odvrátil Mohamed. Jenomže míč se dostal k nohám Průchy a ten přihrávkou mezi penaltu a velké vápno vybídl ke skórování Holzepla. Ten ovšem v gólové šanci zamířil vedle pravé tyče Novotného branky.

 

Ve 35. minutě poslal načechraný centr do hostujícího vápna Kodras, ale Holzepl v další gólovce zamířil hlavou vedle. Ještě v téže minutě vybojoval míč po následném odkopu míč Matoušek, posunul jej na Průchu, který zpětnou přihrávkou našel znovu Matouška, ale jeho střela z hranice velkého vápna šla těsně nad. Hosté za celý první poločas nevyslali jedinou přímou střelu na brankáře Skálu, což v závěru prvního poločasu dokumentovala šance Sváty, ke kterému se dostal míč na hranici vápna, ale obránce Ševětína míč netrefil. I přes řadu šancí domácích, tak poločas skončil bez branek.

Za třemi body nasměroval domácí Lonsmín

Druhý poločas začali šancí znovu domácí. Po Divokého přihrávce se obtočil ve vápně Holzepl, Novotný jeho střelu vyrazil a konečky prstů vytáhl i následnou dorážku Kopeckého. V 58. minutě zahrával rohový kop Nekvinda, míč se po odrazu ve vápně vznesl do vzduchu, Lonsmín byl u něj dříve než brankář Novotný a Třeboň šla do vedení -1:0.

V 63. minutě šel sám ze strany Průcha, ale přihrávku kolem Novotného na volného Kodrase zastavil vracející se Hanousek. Hosté měli v závěrečných minutách míč častěji na svých kopačkách, ale směrem dopředu chyběl klid ve finální fázi a větší přesnost. Největší šance na vyrovnání přišla po dlouhém nákopu Lukáše Novotného, míč propadl až k Radimu Novotnému, který se kličkou zbavil Skály, ale na brankové čáře zastoupil pokořeného brankáře stoper Holý.

 

V předposlední minutě zápasu pak přidala Třeboň uklidňující druhou branku. Holzepl zatáhl míč do vápna, kde měli domácí přesilu 4 hráčů proti dvě bránícím. Bašta ovšem míč netrefil. Ten putoval k nohám Nekvindy, který nejprve ztroskotal v zakončení na Lukáši Novotnému, ale odražený míč se dostal znovu k Nekvindovi. Ten jej posunul do strany na volného Malického a ten jej dopravil do prázdné branky. V tu dobu už sice bylo ve vápně 5 hráčů hostí, ale všichni zůstali stát bez zájmu hrát. Zápas tak skončil zaslouženou, i když utrápenou výhrou domácích 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): "Zápas jsme museli vyhrát za každou cenu. V prvním poločase jsme měli více ze hry. Prvních 35 minut jsme měli převahu, drželi jsme míč a Ševětín jsme tlačili. Vytvořili jsme si čtyři gólové šance, ale ani jednu jsme bohužel neproměnili. Já měl dvě šance, první šance skončila střelou vedle levé tyče a druhá šance, skončila hlavičkou vedle pravé tyče. Další gólovou šanci měl Martin Průcha a Jan Kučera. Poslední 10 minut Ševětín vyrovnal hru. Druhý poločas jsme začali dobře, měli jsme pár šancí na vstřelení branky. Mojí střelu ve vápně chytil brankář. Po centru do vápna Tomáš Lonsmín hlavičkou překonal brankáře Ševětínu a vedli jsme jedna nula. Druhý poločas se kouskoval fauly a zápas už neměl tempo jako v prvním poločase. Druhou branku jsme vstřelili po akci na pravé straně, kdy Radek Bašta dostal nahrávku před bránu, ale střela se mu nepovedla a následnou dorážku Ladislava Nekvindy vychytal brankář a odražený míč do prázdné brány vstřelil Marek Malický. Zápas se Ševětínem byl pro nás důležitý a získali jsme důležité tři body, po vítězství nad Ševětínem."

SK Ševětín
Tomáš Valta (hráč): "První půle byla celkem herně vyrovnaná. Domácí měli více šancí na gól, ale neproměnili žádnou z nich. Ve druhém poločase se domácí ujali vedení, když byli důrazní v našem vápně. Nám se nepodařilo využít ani jednu naši brejkovou situaci a v závěru si domácí pojistili výhru brankou do prázdné brány. Opět poté, co byli v našem vápně důraznější."



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - J. Divoký [-] (78. R. Bašta [-] ) , H. Holý [-] , J. Kučera [-] (56. L. Nekvinda [-] ) , M. Franěk [-] , J. Kopecký [-] , T. Lonsmín [-] , D. Kodras [-] , M. Průcha [-] , K. Holzepl [-] , J. Matoušek [-] (66. M. Malický [-] )

SK Ševětín
L. Novotný [-] - Z. Sváta [-] , M. Hanousek [-] , L. Kupec [-] , P. Mohamed [-] - R. Novotný [-] , T. Valta [-] , P. Novotný [-] , J. Bohoněk [-] - V. Kříha [-] , J. Havlíček [-] (68. J. Suchan [-] ) -

ŽK: 41. J. Divoký - 81. L. Kupec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - POLÁK Jiří, TŮMA Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.