M. Fara 19.
1:1
(1:0)
90. L. Červenka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník zachraňoval bod opět v poslední minutě


Branky


19. M. Fara - 90. L. Červenka (p.)
0

Zápas v Čimelicích neměl vítěze. Domácí hráči dlouho drželi těsné vedení, ale Olešník dokázal v závěru srovnat z pokutového kopu, která zvedla z laviček většinu domácího publika.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Fara

Do Čimelic přijelo mužstvo Olešníka, které na jaře svádí tuhý boj o záchranu v soutěži. Domácí zase bojují o umístění mezi třemi nejlepšími týmy v Kraji a tak měly obě mužstva o co hrát.

 

Vstup do zápasu se lépe povedl hostům. Ve 4. minutě zachytil špatnou rozehrávku domácích Štos, následně posunul míč na rozběhnutého Červenku, ale ten svou křižnou střelu poslal mimo tři tyče Slavíkovi branky. O další dvě minutky později zase dostal prostor k zakončení Nýdl, ale jeho tvrdá střela skončila těsně vedle levé tyče. 

 

Domácí se prvních deset minut spíše rozkoukávali, ale postupně začali být aktivnější a přicházeli i šance. Jako první prověřil brankáře Jirkala Suchan, ale s jeho střelou z hranice vápna si hostující brankář poradil. Čimelice pak svou zlepšenou hru potvrdili v 19. minutě. Prvního rohový kop dokázal ještě Štos před Farou odvrátit, ale po dalším rohu se už domácí stoper nemýlil a poslal domácí do vedení - 1:0. 

 

Před brankou hostí bylo živo. Další šance domácích přišla po akci na pravé straně, kde se uvolnil Řezáč. Jeho přihrávka pak prošla celým vápnem až na zadní tyč kam nabíhal Suchan, ale ten trestuhodně minul odkrytou branku hostí. Hosté byli blízko vyrovnání po necelé půl hodině hry. Na exkurzi do domácího vápna se vydal stoper Pomeje a předložil míč do gólové šance Štosi, ten byl ale přihrávkou natolik překvapen, že svůj kop placírkou poslal hodně mimo domácí branku. 

 

Ve zbytku prvního poločasu se už více nestalo a tak šli do šaten spokojenější domácí.

Vyrovnávací trefa Olešníka přišla po sporné penaltě

Druhý poločas začal podobně jako ten první, ale zatímco v prvním dějství se domácí postupně dostali do zápasu, ve druhém měli více ze hry hosté a domácí hrozili z brejkových akcí. Po pár minut druhé půle mohlo být srovnáno. Dudek přiťukl míč do běhu Červenkovi, ten se prosmýkl komel Němce, až před brankáře Slavíka, ale ten jeho zakončení nadvakrát skryl ve svých rukavicích. O chvilku později si oba hráči Olešníka role prohodili. Dudek na půlce patičkou rozjel rychlý brejk hostí, Červenka mu pak míč adresoval zpátky do domácí šestnáctky, ale útočník hostí poslal svůj pokus levou nohou mimo tři tyče.

 

Domácí mohl uklidnit po hodině hry Viták, který se ocitl sám před brankářem Jirkalem, ale ten jeho střelu dokázal vytáhnout na rohový kop. Hosté lačnili po bodu a po centru Tressla se na malém vápně ocitl v šanci Dudek, jenomže k jeho smůle se mu míč místo na hlavu rychle snesl na stehno a putoval vedle Slavíkovi branky. Šance se střídali na obou stranách. Pojistku nabídl domácím špatným odkopem Jirkal, ale Kášův pokus o rychlé zakočení do odkryté branky skončil hodně nepřesně. V 80. minutě se dostal za obranu Štos, ale brankář Slavík jeho střelu vyrazil na rohový kop.

 

Olešník se v závěru tlačil za vyrovnáním po dvou rohových kopech dvakrát nastřelil brankovou konstrukci domácích. Nejprve se po rohu Tressla a hlavičce Hellera odrazil míč za přispění brankáře Slavíka do břevna a následně putoval, i díky přiznání Slavíka, míč znovu k rohovému praporku. Tentokrát rozehrál Tressl míč na Pomejeho, který odcentroval kousek za hranicí velkého vápna. K zakončení se dostal Štos, míč se odrazil od tyče. K odraženému míči se dostali, jako první Štos a Němec. Následný šprajc obou hráčů, vyhodnoti rozhodčí Eibl, jako faul na hostujícího útočníka a následovala penalta. Tu s přehledem proměnil Červenka a zajistil Olešníku další venkovní bod za minutu dvanáct. 



Ohlasy k zápasu


SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): "Začali jsme dobře a šli do vedení. V prvním poločase jsme mohli i zvýšit, ale nepovedlo se. Druhou půli jsme přestali hrát a naopak Olešník byl čím dál víc nebezpečnější. V devadesáté minutě přišel zasloužený trest, i když možná ze sporné penalty."

FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): "Do Čimelic jsme jeli s jednoznačným cílem získat body. Domácí měli v prvním poločase více ze hry, ale na gólovky to bylo vyrovnané. Druhý poločas domácí začali bránit jednobrankový náskok, my si vytvořili pár šancí, ale udeřilo až v závěru zápasu, kdy rozhodčí Eibl odpískal v náš prospěch penaltu. Remíza z mého pohledu zasloužená, teď musíme zabrat za tři body s Planou."



Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - Z. Pšenička [-] , M. Němec [-] , M. Fara [-] , K. Řezáč [-] - M. Suchan [-] (61. M. Káš [-] ) , J. Svojše [-] (84. L. Hlavín [-] ) , P. Listopad [-] (65. P. Pávec [-] ) , M. Nekl [-] (75. T. Zelenka [-] ) , J. Viták [-] (75. V. Nosek [-] ) - V. Hegenbart [-]

FK Olešník
M. Jirkal [-] - J. Kříž [-] (46. L. Dudek [-] ) , M. Pomeje [-] , P. Jirkovský [-] , J. Dráb [-] , M. Nýdl [-] , R. Štos [-] (92. S. Vařák [-] ) , L. Červenka [-] , M. Tressl [-] (91. J. Studnička [-] ) , M. Šíma [-] , D. Heller [-]

ŽK: 58. M. Suchan , 63. M. Nekl , 74. K. Řezáč , 81. T. Zelenka , 90. M. Němec - 35. D. Heller , 80. M. Pomeje .
Hráči zápasu: M. Fara - M. Pomeje .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Eibl Lukáš - REITINGER Jiří, MACKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.