T. Adam 75.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboké zajistil tři body čtvrt hodiny před koncem Tomáš Adam


Branky


75. T. Adam
0

Hráči Hluboké brali doma opět tři body. Čtvrtý jarní zápas před domácím publikem skončil vítězstvím domácích, když jedinou branku zápasu obstaral Tomáš Adam.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí bylo jako šafránu

V podzámčí proti sobě nastoupily týmy z popředí tabulky. Domácí Hluboká se před zápasem nacházela na 6. místě se čtyř bodovou ztrátou na svého soupeře z Čimelic, který byl na příčce páté. Motivací pro domácí byla i podzimní porážka 5:0 a nyní šance v případě vítězství dotáhnout se na svého soupeře na rozdíl jediného bodu. O co hrát měl i soupeř z  Čimelic, který v případě výhry mohl dál stíhat vedoucí Soběslav.

 

Zápas začal oboustranně opatrně, ani jeden tým se nehrnul do útoku a na první střeleckou příležitost se muselo čekat více jak deset minut. Hostující Varhan přistrčil míč na Vitáka, který si jej připravil ke střele. Jeho střela sice udělala z brankáře Vacla pouhého statistu, ale míč se zakroutil těsně vedle šibenice. V 15. minutě o sobě dali vědět domácí a byla z toho gólová šance. Rubick našel centrem v prostoru penalty Taubera, ale toho vychatl Slavík. Ten si pak špičkou kopačky poradil i s následnou dorážkou Rubicka.

 

 

Na další šanci si museli diváci počkat do 30. minuty, kdy se dostal za obranu domácích Listopad a řítil se sám na Vacla, ale ten jeho zakončení vytáhl na rohový kop. Zbytek poločasu odehráli s optickou převahou hosté, ale do vážnějšího zakončení se nedostali.

Po sérii odrazů rozhodl Tomáš Adam

Druhý poločas začala lépe domácí Hluboká, ale její převaha končila většinou před vápnem hostujícího týmu. Hosté se dostávali ve druhém poločase sporadicky před branku domácího brankáře Vacla a tak s postupem času bylo zjevné, že vítězství bude blíže tým, který vstřelí první branku. V 72. minutě vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře Slavíka přízemní střelou Nitranský, ale Slavík byl včas na zemi.

 

V 75. minutě přišel dlouhý nákop od brankáře Vacla, který spustil doslova biliárovou kombinaci po které se míč odrážel od všeho co se dalo. Nejprve se k míči probojoval Tauber, jeho střelu po zemi brankář Slavík dokázal vyrazit, ale jen do prsou jednoho z vracejících se hostujících obránců, od kterého se míč odrazil do břevna hostující branky. Následně se k dorážce znovu tlačil Tauber, ale trefil jen obránce před sebou. Míč tak putoval k nohám Tomáše Adama a ten už pálil z hranice vápna přesně – 1:0.

 

Kuriózní moment při brance domácích se nakonec ukázal jako jediný gólový v celém zápase a tak si Hluboká připsala čtvrté vítězství ve čtvrtém jarním zápase na domácím hřišti.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "Myslím si, že se hrál vyrovnaný fotbal, který asi pro diváky nebyl žádnou velkou podívanou. Za celý zápas jsme měli tak dvě, tři šance na vstřelení gólu. To se nám nakonec podařilo pouze jednou, ale naštěstí to na tři body stačilo a zase jsme se trošku přiblížili čelu tabulky, takže s tím jsme samozřejmě spokojení."




Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
A. Vacl [-] - S. Legdan [-] , J. Čermín [-] , T. Antoš [-] - I. Nitrianský [-] , O. Němec [-] , Z. Stráský [-] , K. Jonáš [-] - P. Hájek [-] (68. T. Adam [-] ) , T. Tauber [-] (85. T. Křiváček [-] ) - J. Rubick [-] (56. D. Říha [-] )

SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - J. Viták [-] , M. Němec [-] , M. Fara [-] , K. Řezáč [-] - D. Varhan [-] (62. M. Káš [-] ) , V. Hegenbart [-] , M. Nekl [-] (67. T. Zelenka [-] ) , P. Listopad [-] , M. Suchan [-] (84. Z. Pšenička [-] ) - P. Pávec [-] (66. J. Svojše [-] )

ŽK: 33. J. Čermín , 80. S. Legdan , 87. T. Antoš - 32. D. Varhan , 58. M. Nekl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kotalík Petr - VYCHODIL Tomáš, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.