J. Barda 62. (p.)
F. Koutník 71.
2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soběslav udělala další krok blíže k divizi. O vítězství rozhodla během prvního poločasu


Branky


62. J. Barda (p.) , 71. F. Koutník - 13. R. Fischer , 19. V. Žalda , 26. M. Dvořák
0

Hráči Soběslavi rozhodli o své výhře v úvodních dvaceti pěti minutách, kdy vstřelili tři branky. Domácí druhou půli zdramatizovali dvěma góly, ale ani závěrečná přesilovka po vyloučení Žaldy vyrovnání nepřinesla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná partie v podání hostí

V sobotu zavítal na umělou trávu do Milevska vedoucí tým tabulky ze Soběslavi. Hostům se vrátil do sestavy po jednozápasovém trestu kapitán Boháč. Soběslav navíc mohla opět v tabulce odskočit svým pronásledovatelům, kteří až na Rudolfov měli své zápasy odložené a v případě zisku tří bodů dostat týmy za sebou pod tlak.  Domácí hráči na jaře doma ještě neprohráli a chtěli nedobytnost svého hřiště potvrdit i proti lídrovi tabulky.

 

Soběslav však vůbec nebrala zřetel na domácí pevnost a od úvodních minut byla lepším týmem. Ve 4. minutě se dostal k zakončení ze strany Dvořák, ale jeho dělovka jen vyprášila rukavice brankáře Dvořáka. Milevsku úvodním dějství vázla rozehrávka a pomalý přechod do útoku. Ve 13. Minutě si zakřičel o přihrávku rozběhnutý Fischer a dlouhý pas od Podráského zakončil přesnou ranou ke vzdálenější tyči – 0:1.

 

A za dalších šest minut vedli hosté o dvě branky. Rychlý kontr vedl Nohava, posunul míč na Dvořáka, který hledal Šmídmajera. Před ním stačil zasáhnout brankář Dvořák, ale odražený míč si našel Žalda a dorazil míč do branky – 0:2. Na konci 26. minuty se dostal za domácí obranu Dvořák, udělal kličku svému jmenovci v brance a jubilejní dvacátou trefou v sezoně zvýšil už na 0:3. Domácí se nezmohli na sebemenší odpor a tak se šlo do kabin prakticky za rozhodnutého stavu. 

Domácí dvěma góly zadělali na drama

Těžko říct co se dělo o poločasové přestávce v šatně domácích, ale hráči Milevska nastoupili do druhého poločasu jako vyměnení. Možná jim v tom pomohlo uspokojení soupeře, který měl slušný tříbrankový náskok. Nicméně zlepšená hra vyústila po hodině hry v pokutový kop, když posoudil hlavní rozhodčí Krčín hru tělem hostujícího Žaldy, jako faul. To nesli nelibě hráči Soběslavi, který s verdiktem hlavního rozhodčího  nesouhlasili. K míči se postavil kapitán Jakub Barda a snížil na 1:3. 

 

Do kontaktu se Milevsko dostalo o devět minut později, když se prosadil František Koutník a zadělal tak na závěrečné drama. Olej do ohně pak přilil o dvě minuty později hostující Žalda, který strčil do Brady a následovalo vyloučení. Soběslav tak ještě čekala krušná čtvrt hodinka. Domácí přes snahu o vyrovnání nevytěžili ze závarů před brankářem Kuníkem nic a tak Soběslav udržela až do závěrečného hvizdu těsné vedení 2:3. 

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (hráč): "Do Milevska jsme jeli vyhrát a to se naštěstí povedlo. Po prvním poločase to vypadalo jednoznačně, ale v druhou půli jsme polevili a nechali zase zápas dojít do zbytečných nervů. Ale kdo byl na zápase tak si asi udělal obrázek sám, proč."



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - M. Novotný [-] , T. Vakoč [-] , P. Novotný [-] (46. J. Paták [-] ) , J. Kosobud [-] - F. Koutník [-] , J. Barda [-] , J. Komárek [-] , J. Marvan [-] - J. Šimák [-] (46. L. Sedlák [-] ) - M. Málek [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - K. Chotovinský [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] , L. Podráský [-] - R. Fischer [-] (87. P. Janoušek [-] ) , P. Nohava [-] (84. M. Mazouch [-] ) , J. Peltán [-] , V. Žalda [-] - M. Dvořák [-] (75. T. Mazouch [-] ) , J. Šmídmajer [-] (90. J. Polišenský [-] )

ŽK: 49. P. Nohava , 61. J. Boháč , 80. M. Kuník . ČK: 73. V. Žalda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Krčín Jan - TUPÝ Petr, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.