1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola v Katovicích neměl vítěze


Branky


0

Necelé tři stovky diváků zavítali na šlágr kola do Katovic, kam zavítala vedoucí Soběslav. Zápas dvou nejlepších týmu jara nakonec neměl vítěze, když se v zápase trefili kanonýři svých týmů. Za domácí Uher a za hosty Dvořák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na úvodní trefu Uhera, odpověděl hostující Dvořák

Domácí trenérské duo Malý – Kříž vsadilo na osvědčenou sestavu z posledních kol. Hostující kouč Hajič postrádal kapitána Boháče.

Utkání zahájila čestným výkopem katovická starostka Šárka Němečková a dala tím pokyn k náporu domácího mužstva. Již v 5. minutě totiž Horejš vybojoval míč a Repa následně uvolnil Uhera. Katovický kanonýr obešel hostujícího gólmana Kuníka a do prázdné branky otevřel skóre zápasu – 1:0.

Lídr ze Soběslavi se ale domácím brzkým vedením nenechal zahnat do kouta a obratem se hnal za vyrovnáním. Švehla musel v 15. minutě vyrážet Žaldovu jedovatou střelu na roh. Ve 23. minutě střílel Nohava nad. Ve 32. minutě hosté zahrávali přímý kop z hranice vápna, ale nepropasovali míč přes domácí zeď. Vyrovnání se lídr tabulky dočkal ve 39. minutě. Kanonýr Dvořák si zaběhl za beky na pocukrovanou přirávku od Nohavy a s pomocí tyče srovnal skóre – 1:1. Na branku hostí se snažil odpovědět ve 44. minutě Uher, jeho rána z otočky byla hodně nebezpečná, ale gólem neskončila. Poločas tak skončil nerozhodně 1:1.

Šance na vítězství měly oba týmy

Druhý poločas nabídl přítomným divákům fotbal nahoru – dolů. Jako první o sobě dali znovu vědět domácí. Miklasovi na pravém halvu prospěla změna na lepší terén a hned ho bylo plné hřiště. Ve 47. minutě prošel středem hřiště, Kuník ale jeho střelu doprostřed branky kryl. V 50. minutě dal o sobě vědět povedenou střelou Požárek, mířil ale vedle. V 51. minutě centroval z pravé strany Repa, hostující obrana na poslední chvíli odvrátila míč na roh.

Na druhé straně se v 58. minutě vyznamenal Švehla po střele Tomáše Mazoucha z přímého kopu. V 63. minutě byli hosté blízko vedení. Trma – vrma v malém vápně domácího týmu ale nakonec skončila míčem v autu. A když Šmídmajer o tři minuty později překopl po rohu prázdnou branku, přestěhovala se až do konce zápasu iniciativa zase na katovickou stranu. V 68. minutě po samostatné akci Miklase střílel Repa těsně vedle. Stejný hráč mohl utkání v 88. minutě rozhodnout ve prospěch domácích, ale jeho nechytatelný projektil proletěl jen těsně vedle šibenice hostující branky.

Zápas tak dospěl k remíze 1:1 a Soběslav dál vede tabulku s devíti bodovým náskokem před Želčí. Katovice na třetím místě ztrácejí na lídra o další bod více, ale v  tabulce mají už stejně bodů jako Čimelice a Rudolfov.

 

ZDROJ: www.fotbal-katovice.cz, kde naleznete další info o katovickém fotbale



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
webové stránka SK Otava Katovice: "Jsme spokojeni s tím, že jsme mohli po loňském zápase s Jankovem opět nabídnout divákům další šlágr krajského přeboru. Utkání se Soběslaví přineslo špičkový fotbal. Naše mužstvo v souboji s lídrem tabulky obstálo. Chceme být úspěšní i ve druhé polovině jarní části soutěže."

FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (hráč): "Do Katovic jsme jeli s cílem neprohrát, což se povedlo. Myslím, že se hrál výborný zápas. Škoda, že jsme neměli víc štěstí, protože šance na to uhrát 3 body, jsme měli. Když pominu začátky obou poločasů, kdy měli navrch Katovičtí, tak si myslím, že jsme hru kontrolovali a měli mírnou převahu. Pro nás ale určitě spokojenost s bodem, udrželi jsme si stejný bodový odstup."



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] , T. Hajdušek [-] , L. Horejš [-] - J. Miklas [-] , M. Repa [-] , K. Cibulka [-] , J. Schánělec [-] (67. J. Matas [-] ) , D. Zoubek [-] (87. R. Kočí [-] ) - M. Požárek [-] (89. O. Koutský [-] ) , V. Uher [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - J. Polišenský [-] , K. Chotovinský [-] , M. Hromada [-] , L. Podráský [-] - T. Mazouch [-] , P. Nohava [-] , J. Peltán [-] , V. Žalda [-] (83. P. Janoušek [-] ) - M. Dvořák [-] (69. R. Fischer [-] ) , J. Šmídmajer [-] (89. M. Mazouch [-] )

ŽK: 58. M. Repa , 73. L. Horejš - 76. J. Polišenský .
Hráči zápasu: M. Repa - P. Nohava .
Počet diváků: 271. Rozhodčí: Dunovský Karel - KAŠTÁNEK Libor, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.