0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov dále stoupá tabulkou, tři body si odvezl i ze hřiště Čimelic


Branky


0

Pátou výhru v řadě slavil hostující Rudolfov, který si odvezl vítězství 2:0 z Čimelic. Zisk tří bodů navíc srovnal týmy na třetím až pátem místě, na druhé místo pak chybí trojici Katovice, Čimelice, Rudolfov, jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baščevan využil chyby domácí obrany

Do Čimelic přijel rozjetý Rudolfov, který vyhrál čtyřikrát za sebou. Poslední kolo se povedlo i domácím hráčům, kteří si přivezli tři body z Oseka. Zápas druhého týmu tabulky s pátým sliboval vyrovnanou podívanou.

 

Hostujícímu trenérovi Matoušovi se po minulé absenci vrátil do sestavy špílmachr Pouzar. Utkání se hrálo na velmi těžkém podmáčeném terénu, kde na některých místech stály kaluže vody. Terén tak komplikoval rozehrávku oběma týmům. První větší vzruch pro přítomné diváky přišel ve 23. minutě, když se na pravé straně opřel do míče Viták, ale Teringl se proti jeho utěšené střele vytáhl s výborným zákrokem a vytáhl míč na roh.

 

 

Domácí hráči měli opticky více ze hry, ale do gólové šance se nedostali. A tak z ničeho nic udeřilo na druhé straně. Domácí Pšenička podklouzl na podmáčeném terénu a Baščevan sám proti Slavíkovi nezaváhal – 0:1. Čimelice se snažily do poločasu o odpověď, ale jejich snaha končila většinou před brankou hostí. Do kabin šli tak s jednobrankovým náskokem hosté. 

Pouzar vstřelil uklidňující branku

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté z Rudolfova, ale paradoxně byli blíže brance domácí hráči. V 53. minutě se opřel za vápnem do míče Pávec, ale jeho střelu ke smůle domácích zastavilo břevno Teringlovi branky. Jinak se hrál vyrovnaný fotbal, který se přesouval z jedné strany na druhou, ale řada akcí obou týmů končila nepřesnostmi v před finální nebo finální fázi.

 

Čimelice s postupem času držely míč častěji na svých kopačkách, obléhaly hostující branku, ale šance na vyrovnání nepřicházela. Rudolfov se naopak snažil podnikat rychlé kontry do pootevřené domácí obrany a po jednom z nich fauloval Viták unikajícího Kocinu, jen za cenu faulu. K míči se postavil Pouzar a přesnou ranou přes zeď poslal míč za přispění tyče za záda bezmocného brankáře Slavíka – 0:2. Domácí hráči se v závěru nezmohli na odpor a tak si Rudolfov připsal pátou výhru v řadě. V tabule se navíc dotáhl na svého sobotního hostitele a od druhé Želče jej dělí pouze bod.



Ohlasy k zápasu


SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): "Celý zápas jsme byli lepším týmem. V prvním poločase byl Rudolfov jedinkrát na naší půli a po chybě v obraně se dostal do vedení. Druhý poločas pokračoval podobně, ale nám se nedařilo vyrovnat. V závěru se pak krásně trefil z přímáku Pouzar a rozhodl o výhře Rudolfova."




Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - V. Nosek [-] (74. J. Svojše [-] ) , Z. Pšenička [-] , M. Fara [-] , J. Viták [-] - D. Varhan [-] (87. T. Froněk [-] ) , P. Pávec [-] , T. Zelenka [-] (66. M. Nekl [-] ) , P. Listopad [-] (63. M. Suchan [-] ) , M. Káš [-] - V. Hegenbart [-]

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , D. Ryneš [-] , Z. Kuna [-] - Š. Prokeš [-] , L. Janák [-] (90. V. Vejvar [-] ) , J. Kovačič [-] (90. V. Dvořák [-] ) , J. Hrbáč [-] - R. Pouzar [-] , J. Šindelář [-] , V. Baščevan [-] (75. M. Kocina [-] )

ŽK: 60. P. Listopad , 70. V. Hegenbart , 81. J. Viták - 45. Z. Kuna .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Polák Jiří - PŘIBYL Jan, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.