2:1
(0:1)
19. J. Mráz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 10:30

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec rozhodl o svém vítězství v závěru zápasu


Branky


0

Domácí hráči potvrdili lepšící se formu a porazili na svém hřišti hráče Oseka. Hosté sice po první poločase vedli 0:1, ale Hradec ve druhé půli dokázal výsledek otočit, když vítězná trefa přišla čtyři minuty před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zmrazil přesnou hlavičkou Mráz

Ve třetím domácím zápase v jarní části přivítal Jindřichův Hradec mužstvo z Oseka. To bojuje o záchranu v soutěži. Podzimní duel těchto dvou soupeřů skončil nejtěsnější možnou výhrou oseckých 1:0.

V odvetě se mužstvo z Hradce muselo obejít bez svého kapitána Radima Koutného. Do zápasu po něm přebral pásku T. Beránek.

 

Samotné utkání začalo opatrně z obou stran, na domácích byla znát lehká nervozita z touhy získat první domácí body na jaře, hosté vyjma dvou rohových kopů také nebezpeční nebyli. Až v 19.minutě po špatné rozehrávce Hradce přišel faul na půlící čáře, osecký stoper Carda poslal míč do vápna, tam domácí Blažek nezvládl osobní souboj a po hlavičce Mráze se hosté dostali do vedení – 0:1.

 

 

Tento moment donutil domácí hráče zvýšit aktivitu, nasazení, zpřesnit kombinaci a konečně také ohrozit branku Chaluše. První možnost měl po rohovém kopu stoper Císař, ale jeho hlavička mířila nad branku. Největší šanci hradeckých v prvním poločase měl Jiří Chalupský, ale i jeho střela hlavou po výborném centru z pravé strany skončila těsně nad břevnem. 

Stupňující tlak domácích přinesl své plody

V druhém dějství se dal očekávat narůstající tlak domácích, a také se tak stalo. Hrálo se téměř výhradně na polovině Oseka. Jeho obrana musela čelit dobývání své branky. Do dvou obrovských šancí se dostal domácí Filip Votava, ale v obou případech byl na místě hostující gólman Chaluš. Vyrovnání se dočkali domácí v 66. minutě, když Chaluš neudržel střelu Votavy zpoza vápna a dobíhající Chalupský už neměl problém míč uklidit do sítě - 1:1.

 

Hosté v tuto chvíli nebyli prakticky nebezpeční, i když nějaké brejkové náznaky měli, ale výrazně ohrozit domácí branku už nedokázali. Naopak hrozili stále domácí, ti se tlačili stále před branku se snahou otočit skóre. V další šanci zklamal Chalupský, dobrou příležitost nevyužil ani dobře hrající Beránek. A tak znovu udeřilo až v 86. minutě, kdy se zahrávání rohového kopu ujal ještě dorostenec Králíček. Ten se mu nepovedl ideálně, ale nízký balón na přední tyč nečekaně zapadl do branky Oseka, 2:1.

 

Hostům už nezbývalo moc minut na vyrovnání, domácí zvládli závěr bez problémů. Připsali si první jarní domácí výhru, nutno dodat, že zaslouženou a po závěrečném hvizdu na nich byla znát úleva. V dalším kole zajíždí Jindřichův Hradec na půdu Rudolfova.

 

Autor: Václav Císař



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Václav Císař (hráč): "Chtěli jsem doma uhrát první jarní body. Byli jsme lepším týmem, ale v prvním poločase šli do vedení hosté. Náš tlak se stupňoval ve druhém poločase a po vyrovnávací brance, jsme o našem vítězství rozhodli čtyři minuty před koncem. Ziskem tří bodů se nám ulevilo a teď bychom chtěli nějaké body přivést i ze hřiště rozjetého Rudolfova."

TJ Osek
Libor Blažečka (hráč): "Z naší strany jsme chtěli hráč ze zajištěné obrany s tím, že budeme zapojovat dva rychlé záložníka po stranách. Paradoxně jsme dali branku ze standardní situace z naší půlky, kdy Carda nakopl míč a souboj s domácím obráncem vyhrál Mráz, který nás poslal hlavou do vedení. Druhá půlka byla v režii domácích hráčů, kteří zahrávali řadu standardních situací a rohových kopů. Nás několikrát podržel brankář Chaluš, ale naděje na vítězství nejprve vzala vyrovnávací branka po hodině hry. A v závěrečném tlaku domácích, jsme si po rohovém kopu dali vlastní gól a odjeli tak s prázdnou."



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - T. Šenkýř [-] , M. Völfel [-] , T. Beránek [-] , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] (89. M. Votava [-] ) , O. Černoch [-] , F. Votava [-] , M. Šenkýř [-] , O. Blažek [-] (76. L. Králíček [-] ) , V. Císař [-]

TJ Osek
J. Chaluš [-] - M. Kroupa [-] (76. J. Novák [-] ) , M. Brabec [-] , J. Říský [-] , L. Blažečka [-] , J. Hoch [-] (67. M. Čapek [-] ) , S. Hosnedl [-] , J. Mráz [-] , R. Kuneš [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 18. M. Šenkýř , 51. F. Votava , 90. V. Císař - 51. M. Kroupa , 72. M. Čapek .
Hráči zápasu: T. Beránek , F. Votava .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Jarolím Jiří - KRAUSKOPF Jiří, PETERKA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.