J. Trčka 60. (p.)
1:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav u posledního týmu tabulky nezaváhala


Branky


60. J. Trčka (p.) - 14. J. Šmídmajer , 16. P. Nohava , 22. R. Fischer (p.)
0

Vedoucí tým tabulky za Soběslavi, vyrazil do nedaleké Plané nad Lužnicí, která je na opačném pólu tabulky. Hosté neponechali nic náhodě a v prvním poločase třemi góly určili směr zápasu. Domácí ve druhém poločase bojovali, ale stihli jen korigovat brankou Trčky z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si v úvodních minutách vytvořili rozhodující náskok

Na hřiště posledního týmu tabulky přijel lídr soutěže Soběslav. Karty před zápasem byly rozdány jasně, nic jiného než vítězství hostí nepřicházelo v úvahu. A od úvodních podle toho vypadala i hra. Už ve 3. minutě se po přiťuknutí Nohavy, řítil sám na branku Fischer, ale jeho zakončení skončilo v košíku brankáře Fajfrlíka. Domácí hráči, však mohli odpovědět ihned z protiútoku. Na značně propískovaném terénu zakopl Hromada a Janovský měl rázem volnou cestu k brance. Jeho zakončení, ale dokázal brankář Hnilička vyrazit na rohový kop.

 

Pak už převzali otěže zápasu pevně do svých rukou hráči hostí. V rozmezí osmi minut mezi 14. – 22. minutou nastříleli za záda brankáře Fajfrlíka tři branky. Nejprve zakončil akci po levé straně Šmítmajer, který zůstal zcela osamocen na malém vápně – 0:1. Neuběhla ani minuta od rozehrávky po první brance, když se dostal ve vápně k míči Fischer a přihrávkou našel na zadní tyči volného Nohavu, který doklepával míč do prázdné branky – 0:2. Po dvaceti minutách hry vyslal Nohava za obranu rozběhnutého Mazoucha, ten si píchl míč kolem padajícího Fajfrlíka, který jej zvládl jen faulovat a následovala penalta. K míči se postavil Fischer a s přehledem proměnil. To byl úvod hoden lídra soutěže a tlak Soběslavi pokračoval i ve zbytku prvního poločasu.

 

 

Jenomže svůj střelecký prach vyčerpali hráči hostí nejspíš hned úvodu zápasu a další jejich šance, zůstali po hříchu neproměněné. Jak řekl po zápase stoper hostí Jan Boháč: „Mohli jsme vést klidně pět nebo šest nula, ale proměnili jsme jen tři šance.“ Takže do kabin se šlo za stavu 0:3.

Domácí Trčka z penalty jen korigoval porážku svého týmu

Druhý poločas už tak jednoznačný nebyl. Domácí hráči projevili snahu se zápasem ještě něco udělat a to se jim celkem dařilo. Hosté naopak značně polevili, možná i vinnou tříbrankového náskoku nebyla koncentrace taková, jako v první půli. A tak si brankář Fajfrlík v domácí brance nemusel připadat, jako na střelnici a pozor musel dávat na dění před svou brankou i hostující Hnilička. Po pasu za hostující obranu postupoval sám na Hniličku střídající Římánek, ale Hnilička jeho střelu vyrazil na roh.

 

 

Na druhé straně dostal příležitost přímého volného kopu z 20 metrů Nohava, ale střílel mimo tři tyče. Po necelé hodině hry dostali i domácí hráči možnost pokutového kopu, když byl ve vápně nedovoleně zastaven Římánek. Útočník Trčka si s penaltou poradil bez problémů a snížil na 1:3. Ve zbylé půl hodině zápasu se hráči Plané dál snažili o ohrožení hostující branky, ale neúspěšně. Hosté si dvoubrankový náskok uhájili do závěrečného hvizdu a v tabulce si dál drží čtyř bodový náskok, před druhými Čimelicemi. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (hráč): "V úvodu zápasu jsme měli na kopačkách obrovskou šanci, kterou kdybychom proměnili, třeba by to vypadalo jinak. Jenže na kdyby se nehraje. Soběslav v první půli jednoznačně dominovala ve všem, v pohybu, rychlosti, kombinaci a hlavně šancích, které dokázala proměňovat. Nutno říct, že v poločase mohl být výsledek i vyšší. Do druhého jsme nastoupili odhodlaní něco s výsledkem udělat. Podařilo se snížit z penalty, ale Soběslav si zbytek zápasu pohlídala a zaslouženě zvítězila. Mají výborný tým a právem jsou tam, kde jsou."

FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (hráč): "První poločas jsme byli jednoznačně lepší. Měli jsme hru pod kontrolou, ale bohužel jsme využili jen 3 šance. Mohli jsme o půli vést klidně 5 nebo 6:0. Ovšem chyběl důraz ve vápně nebo jsme byli zbrklí v zakončení. Do druhé půle jsme nastoupili, že se nemůže nic stát. Planá na nás vylezla a my jsme si sami zadělali na problémy. Naštěstí jsme druhou půli ubojovali a povinné 3 body uhráli."



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
M. Fajfrlík [-] - R. Welzl [-] , L. Sedláček [-] , Z. Handrejch [-] , T. Štiak [-] (74. M. Jílek [-] ) - R. Voneš [-] (46. J. Pospíchal [-] ) , T. Pösinger [-] , D. Do Trung [-] , M. Janovský [-] - J. Trčka [-] , L. Švec [-] (41. D. Římanek [-] )

FK Spartak Soběslav
J. Hnilička [-] - M. Hromada [-] , J. Boháč [-] , L. Podráský [-] , K. Chotovinský [-] - J. Peltán [-] , T. Mazouch [-] , R. Fischer [-] (89. D. Maršík [-] ) , P. Nohava [-] - J. Šmídmajer [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 22. M. Fajfrlík , 90. D. Do Trung - 65. J. Boháč .
Hráči zápasu: J. Hnilička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Reitinger Jiří - JAROLÍM Jiří, PETERKA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.