0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Želči se diváci branek nedočkali


Branky


0

Domácí hráči chtěli navázat na vítězný úvod proti Rudolfovu a připsat si tři body proti trápícímu se Olešníku. Hosté však předvedli velmi dobrý výkon, vycházející z pevné obrany v čele s bezchybným Jirkalem a výsledkem byla bezbranková remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl bez branek a bez šancí

Oba týmy vstupovaly do zápasu s cílem odčinit nejen prohry z minulého kola, ale i herní dojem, který u obou soupeřů hodně pokulhával za krajskou úrovní. Utkání bylo pikantní bratrským soubojem. Za domácí naskočil Jiří Rabiňák, na straně hostí stál o tři roky mladší Michal. Zápas začal opatrně, ani jeden tým nechtěl udělat chybu a prim hráli obě obrany. Domácí hráči byli sice více na míči, ale do gólové šance se nedostali.

 

Největší hrozbou pro branku hostujícího brankáře Jirkala, tak byly standardní situace domácí Želče, ale ani z nich se nic vážnějšího neudálo. Olešník vycházel ze zajištěné obrany a spoléhal na brejky. Po nejistém výběhu domácího brankáře Hovorky, hlavičkoval Štos, ale jeho zakončení šlo těsně vedle. Hostům v přechodu do útoku chyběla větší podpora ze zadních řad a tak se oba týmy rozešly do kabin s bezbrankovou remízou. 

Ve druhém poločase podržel Olešník Jirkal

Ve druhém poločase se obrázek hry prakticky vůbec nezměnil. Domácí hráči dál hráli více s míčem na noze, ale jejich útočná snaha končila často ještě před vápnem hostí. Olešníku zase chyběla větší kvalita dopředu nebo jejich snahu utnul místy, až příliš nepřesný rozhodčí Herzog. Po hodině hry se hosté cítili právem ukřivděni, když jim po faulu na Červenku nebyla poskytnuta výhoda, ve které by šli v přečíslení 4 na 2. Sporně vypadali i dvě ofsajdové situace. V jedné byl na hraně Červenka mezi stopery, ve druhé využil své bojovnosti Rabiňák a docílil branky, ale až po hvizdu rozhodčího. 

Na šance si tak diváci museli počkat, až do poslední desetiminutovky a ve všech třech případech mohli skóre změnit domácí hráči. Nejprve pálil nebezpečně z přímého kopu Brůžek, ale Jirkal si s jeho střelou poradil. O chvilku později byl sám na zadní tyči po rohovém kopu Radek Novotný, ale střelu z voleje poslal vysoko nad. Poslední šanci na změnu skóre měl domácí Jiří Rabiňák, ale brankář Jirkal jeho gólovku vychytal. Po spíše takticky bojovném zápase se tak oba týmy rozešly remízou 0:0.



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): "Kluci předvedli kolektivní výkon, takový jaký je třeba v boji o záchranu. Domácí v první půli hrozili ze standardních situací, ale vážnější šanci si nevytvořili. My jsme se dostali k zakončení dvakrát, ale bez gólového úspěchu. Druhý poločas se obraz hry nezměnil. V závěru dvakrát zahrozili domácí, ale Míra Jirkal jejich šance kryl. Remíza je zasloužená a pro kluky snad odraz k lepším výkonům."



Sestavy


TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - D. Pavličko [-] , J. Škrábek [-] , M. Petr [-] , O. Kosobud [-] - J. Švec [-] , J. Rabiňák [-] , T. Kukučka [-] , M. Brůžek [-] - R. Novotný [-] , M. Sokolt [-] (73. J. Holub [-] )

FK Olešník
M. Jirkal [-] - M. Šíma [-] , M. Pomeje [-] , P. Jirkovský [-] , D. Heller [-] , M. Nýdl [-] , R. Štos [-] (89. M. Tressl [-] ) , M. Rabiňák [-] (90. F. Mertl [-] ) , L. Červenka [-] , R. Chlumecký [-] , J. Dráb [-]

ŽK: 57. D. Pavličko , 73. J. Švec - 54. M. Šíma , 58. M. Pomeje , 82. P. Jirkovský , 83. R. Chlumecký .
Hráči zápasu: O. Kosobud - M. Jirkal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Herzog Radek - REISNER Jiří, TAUBER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.