L. Kupec 41. (p.)
P. Novotný 50.
2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká poprvé v sezoně uspěla na hřišti soupeře


Branky


41. L. Kupec (p.) , 50. P. Novotný - 10. I. Nitrianský , 12. T. Adam , 67. T. Tauber , 72. T. Tauber , 75. T. Antoš
0

První jarní porážku okusil nováček ze Ševětína. Doma s Hlubokou tahal od začátku za kratší konec, i přesto na začátku druhé půle dokázal domácí tým smazat dvoubrankové manko. Hluboká však odpovědět třemi slepenými góly a odvezla si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hluboké se povedl vstup do zápasu. Domácí gólem do šatny zadělali na drama

Ševětín vstupoval do zápasu v dobré náladě, když si v úvodních dvou kolech připsal plný počet bodů. Hluboká chtěla navázat na výborný druhý poločas z minulého týdne proti Želči a poprvé v sezoně uspět venku za tři body. Po úvodní oťukávané, přišel v 8. minutě dlouhý pas Antoše na Nitrianského. Ten si ve vápně počínal zkušeně, nejprve se zasekávačkou zbavil obránce a střelou pod padajícím brankářem Novotným poslal hosty do vedení. Za další tři minuty bylo v hostujícím táboře, ještě veseleji. Hájek přihrávkou přes celé vápno našel na zadní tyči volného Tomáše Adama a ten do prázdné neměl problém zavěsit - 0:2. 

 

Hlubokou dvoubrankový náskok uklidnil a domácí čekal těžký úkol, udělat něco se zápasem. Ve 24. minutě se za vápnem hezky uvolnil domácí Petr Novotný, ale jeho povedenou střelu z otočky skryl ve svých rukavicích pozorný Brašnička. Po půl hodině hry se po pasu Hájka, řítil sám na branku Křiváček, ale na lepší zakončení mu nezbylo dost sil a Lukáš Novotný jeho střelu zneškodnil. Ševětín se dostal do zápasu těsně před odchodem do kabin. Sváta poslal uličkou za beky rozběhnutého Hindyho. Ten byl u míče dříve, než vybíhající brankář Brašnička, který jej fauloval a následovala penalta. Tu s přehledem proměnil Kupec a gólem do šatny, stanovil poločasové skóre na 1:2.

Domácí srovnali, ale Hluboká odpověděla třemi slepenými góly

Domácí hráči navázali na konec prvního poločasu a po pěti minutách druhé půle bylo vyrovnáno. Kupec zahrával standardní situaci a Petr Novotný zcela osamocen na malém vápně neměl problém srovnat - 2:2. Hrál se vyrovnaný fotbal a hra se přelévala od jednoho vápna k druhému. Po necelé hodině hry pálil z nebezpečné pozice hostující Křiváček, Novotný se sice natahoval marně po jeho střela, ale míč skončil těsně vedle levé tyče. V 67. minutě odcentroval Hájek a Tauber hlavou poslal Hlubokou znovu do vedení - 2:3.

O pět minut později přihrál Antoš mezi beky Němcovi, ale jeho střela skončial na tyči. Akce pokračovala míč se dostal znova do vápna, kde pohotově zakončil Tauber a bylo to 2:4. Za další tři minuty zahrával Nitrianský rohový kop. Na přední tyči si naskočil na jeho centr Antoš a poslal míč za Novotného záda popáté. Hluboká tak domácí defenzivu potrestala hned třikrát v rozmezí osmi minut. Zápas se pak dohrával v poklidném tempu a hlubočtí mohli po posledním hvizdu hlavního rozhodčího, slavit první výhru na venkovním hřišti v této sezoně. Ševětín naopak v jarní části poprvé ztratil. 



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Tomáš Valta (hráč): "Do zapasu jsme nastoupili celkem aktivně a asi prvních pět minut se nám dařilo soupeře přehrávat. Pak hosté zapnuli a byly z toho dva laciné goly během pár minut. V závěru první půle se nám podařilo snížit z penalty a na začátku druhé půle po pěkném centru Mohameda vyrovnal hlavou na zadní tyčí Petr Novotný. Hosté si však brzy zase vzali vedeni zpátky a přidali rychle ještě další dvě branky po našem nedůrazu. Celkově byla Hluboká fotbalovější a až na pár okamžiků se ji dařilo nás přehrávat. "

TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "Podařil se nám začátek zápasu, kdy jsme do dvanácté minuty vedli 2:0. Ještě jsme měli nějaké šance na zvýšení náskoku, ale ty jsme neproměnili a soupeř chvíli před koncem poločasu snížil z penalty. Druhý poločas jsme začali špatně a po pár minutách bylo vyrovnáno. Naštěstí se nám brzy podařilo vstřelit třetí gól, který nám velice pomohl a do konce zápasu jsme už zase byli lepším týmem a dokázali jsme ještě dvě branky přidat. Poprvé v sezoně se nám podařilo vyhrát jinde, než jen na domácím hřišti."



Sestavy


SK Ševětín
L. Novotný [-] - Z. Sváta [-] , J. Suchan [-] , P. Mohamed [-] (75. P. Petscher [-] ) , L. Kupec [-] - J. Bohoněk [-] , R. Novotný [-] (83. D. Voneš [-] ) , P. Novotný [-] , T. Valta [-] - T. Hindy [-] , V. Kříha [-] -

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - S. Legdan [-] , J. Čermín [-] , T. Antoš [-] - K. Jonáš [-] , I. Nitrianský [-] (86. J. Valenta [-] ) , O. Němec [-] (81. D. Faber [-] ) - T. Adam [-] (56. D. Říha [-] ) , P. Hájek [-] (90. O. Krátký [-] ) , T. Tauber [-] , T. Křiváček [-] (64. Z. Stráský [-] ) -

ŽK: 41. D. Brašnička .
Hráči zápasu: P. Hájek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - HOCH Karel, FORMÁNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.