0:1
(0:0)
80. T. Hindy
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 14:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín překvapil celý kraj a z Rudolfova veze tři body


Branky


80. T. Hindy
0

Překvapení kola se zrodilo na Perštátě. Domácí tvrz padla hned ve svém prvním jarním klání a všechny body si odsud překvapivě odvezl předposlední Ševětín, který tak dává jasně najevo, že se nechce spokojit se sestupovými pozicemi a na jaře je tým trenéra Koláčka zatím stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích k brankám nevedla

Rudolfov po výprasku v Želči si chtěl spravit chuť před domácími diváky a připsat si první body na jaře proti Ševětínu. Hosté však do jara vstoupili dobře a po výhře nad Osekem si nějaký ten bodík chtěli odvézt i ze hřiště na Perštátu. Jasným favoritem však byl domácí celek a podle toho vypadal první poločas. Už v 6. minutě po prostrčení od Kovačičína rozvlnil síť za Novotného zády Pouzar, ale jeho radost pokazil zdvižený praporek pomezního Šafránka. V 10. minutě rozehrál standardní situaci Pouzar, k hlavičce se dostal Ryneš, ale Novotný jeho zakončení vyrazil na roh.

 

I další akci domácích měl na svědomí Pouzar, když patičkou uvolnil ve vápně Kocinu, ale jeho střela levou nohou jen těsně minula zadní tyč Novotného branky. Rudolfov byl lepší a v další gólovce se po vysunutí od Kovačičína ocitl Baščevan, ale sám před Novotným zakončil mimo tři tyče. O chvilku později se znovu před Novotným ocitl Baščevan, ale z bezprostřední blízkosti brankáře hostí nepřekonal. Ve 35. minutě se do centru Kociny položil znovu Baščevan, ale ani tentokrát netrefil branku. O dvě minuty později se za vápnem uvolnil Kovačičín, ale jeho utěšená střela zazvonila jen na břevno.

 

Rudolfov se tlačil do zakončení, ale branka hostí pro ně byla zakletá. Po rohu Pouzara tvrdě hlavičkoval Ryneš, ale znovu bez gólového efektu. Hosté se dostávali k domácí brance sporadicky a nejvážněji zahrozili až v samotném závěru. Po centru Mohameda se dostal k hlavičce Petr Novotný, ale jeho pokus skončil vedle domácí branky. První poločas tak i přes několik domácích šancí skončil bezbrankovou remízou.

Tři body pro Ševětín vystřelil Hindy

Ani ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Dál byli aktivnější domácí hráči, kteří drželi míč více na svých kopačkách, ale hostující obrana už nebyla tolik prostupná a postupem času vyrovnal Ševětín i hru. Domácího brankáře Teringla tak povedenou střelou vystrašil Petr Novotný, ale míč nakonec o chlup minul cíl. O minutu později pak přišla i první vyložená šance hostí. Petr Novotný poslal kolmici na Bohoňka, na jeho střelu ale kromě brankáře Teringla nedosáhl ani skluzující Hindy a míč proskotačil mimo branku.

 

Pozornost brankáře Ševětína pak zkoušel Kovačičín, ale Lukáš Novotný si s jeho střelou k tyči poradil. V 80. minutě pak přišel jediný gólový moment zápasu. Pohledná akce hostí začala u vlastního vápna. Radim Novotný posunul míč do strany na Bohoňka, ten odcentroval a Hindy z hranice vápna uklidil míč přesně k tyči – 0:1. Rudolfov v závěru ve snaze o vyrovnání zatlačil Ševětín, ale kýženého vyrovnání se nedočkal. Tři body si tak překvapivě odvezli hosté.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Martin Kocina (hráč): "Co bych k tomu řekl, hrálo se na těžkém terénu. Měli jsme spoustu šancí, které jsme neproměnili, jako třeba to, že jsem šel dvakrát sám na brankáře a nedokázal jsem ho překonat. Myslím si, že jsme většinu zápasu hráli na soupeřově polovině. Bohužel takový je fotbal, Ševětín nás vyučil v produktivitě, kdy z minima, vytěžil maximum."

SK Ševětín
Tomáš Valta (hráč): "Chtěli jsme opět vycházet ze zabezpečené obrany, což se nám celkem i dařilo. Rudolfov byl silnější na míči a dostával se do zakončení. Ale v brance nás opět podržel s jistotou chytající Novotný. Ve druhém poločase jsme pak deset minut před koncem vstřelili jediný gól zápasu."



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , Š. Prokeš [-] , Z. Kuna [-] , O. Hajný [-] - V. Baščevan [-] (66. V. Vejvar [-] ) , J. Kovačič [-] , J. Hrbáč [-] , D. Ryneš [-] - R. Pouzar [-] , M. Kocina [-] (78. M. Pexa [-] )

SK Ševětín
L. Novotný [-] - Z. Sváta [-] , J. Suchan [-] , P. Mohamed [-] (66. D. Klapuš [-] ) , L. Kupec [-] - J. Bohoněk [-] , R. Novotný [-] , P. Novotný [-] , T. Valta [-] - T. Hindy [-] (82. P. Petscher [-] ) , V. Kříha [-] -

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - DUNOVSKÝ Karel, ŠAFRÁNEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.