1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže neudržela jednobrankový náskok a body si s Kájovem rozdělila


Branky


0

Křemži čekal těžký oříšek v podobě Kájova, který si chtěl spravit chuť po domácím výprasku od Zlaté Koruny. Hosté brzy prohrávali, v závěru se jim sice podařilo vyrovnat, ale v nastaveném čase mohlo být vše úplně jinak...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brabec první velkou šanci utkání proměnil, a poslal tak Křemži do vedení

Křemže nastoupila do utkání bez několika svých opor. Chyběl například brankář Tretera, či hráči Snížek se Zemanem. 

 

Samotné utkání začalo opatrně z obou stran. Jako první se osmělili domácí, kteří hned svou první velkou šanci dokázali proměnit v gól. To se psala 13. minuta, kdy si na polovině hřiště S. Brabec vzal míč, prošel s ním až před vápno Kájova, odkud vystřelil a míč se zastavil až v síti - 1:0!

 

Pět minut nato mohla jít Křemže do dvoubrankového vedení, kdy se po příhrávce z pravé strany ocitl sám před brankáře Troup, ale míč poslal vedle tyče.

 

V dalších minutách šance střídala šanci a Kájov začal postupně zvyšovat tlak, který sílil velkým počtem rohových kopů.

 

Křemže se však ubránil a do kabin šla veselejší právě ona.

Kaprál mohl v nastavení rozhodnout, ale Frühaufa nepřekonal

Domácí odehráli druhý poločas velmi opatrně a urputně bránili kájovské nájezdníky. Po mnoha šancích se čtyři minuty před koncem kájovští hráči dočkali vyrovnání! Na Žilavého centr z levé strany si naběhl kapitán Němec a hlavičkou rozvlnil síť - 1:1!

 

Ve zbývajících minutách se oba týmy snažily o strhnutí vedení na svou stranu. V nastaveném čase měl obrovskou příležitost křemežský Kaprál, který unikl kájovským obráncům a šel sám na Frühaufa. Překonat ho však nedokázal, a tak se v Křemži body dělily.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: Myslím, že i přes tlak Kájova jsme mohli jednogólový náskok udržet, opět se ukázalo, že nejsme v herní pohodě, ale konec utkání jsme nevzdali a mohli jsme v samém závěru rozhodnout samostatný únikem Kaprála.




Sestavy


Sokol Křemže
R. Linha [-] - M. Vosika [-] , P. Kouba [-] , P. Klimeš [-] , R. Kaprál [-] , J. Troup [-] , A. Severa [-] , T. Bohatý [-] , S. Brabec [-] , P. Rienessl [-] , G. Filip [-]

TJ Sokol Kájov
M. Frühauf [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] , J. Petřík [-] - S. Werner [-] , P. Doubek [-] , M. Anderle [-] , J. Čer [-] - D. Čábela [-] , P. Najbrt [-] , L. Kolaj [-]

ŽK: 80. K. Rolník , 83. J. Troup .
Hráči zápasu: J. Troup .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Janda Jaroslav - STRÁSKÝ Jiří (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.