0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 11:00

17.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po třech bídných utkáních dokázalo Dolní Dvořiště zvítězit


Branky


3. V. Kotlár , 25. P. Hošek , 65. L. Plosz (p.) , 86. O. Kouba
0

Dolní Dvořiště se potýká se sníženou výkonností, již tři utkání v řadě nevyhrálo a v Přídolí mělo co napravovat...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Hošek na první gól přihrál, druhý sám dal

Favorit utkání byl jasný a od prvních minut papírové předpoklady plnil. Dvořiště bylo aktivnější a již ve třetí minutě šlo do vedení. Dlouhý balón od obránců prodloužil Hošek tak ideálně, že mohl jít Kotlár úplně sám na brankáře Mittasche a mezi jeho nohama procedil míč do sítě - 0:1!

 

Druhá branka padla v minutě pětadvacáté. Sprinterský souboj mezi Hoškem a domácím kapitánem Pískem skončil lépe pro prvního jmenovaného, který následně kolem gólmana zvýšil na 0:2!

 

Hošek měl i další šance. Za zmínku stojí ta po kombinaci s Krenauerem, který Hoškovi pěkně přihrál, ale ten těsně minul. V další šanci pak Hošek postupoval ze strany sám na brankáře, ale orazítkoval pouze tyč.

 

Na domácí straně byl aktivní Mykola Kravets, ale jeho průniky k ničemu nevedli, a tak Dolní Dvořiště šlo do kabin veselejší.

Hosté navýšili vedení z penalty

I ve druhém poločase bylo lepší Dolní Dvořiště a vytvářelo si šance. Jednu měl Krenauer, který obešel brankáře, ale dostal se do nevýhodného úhlu, a tak zkoušel Mittasche přehodit, ten však konečky prstů jeho pokus vytěsnil. Další příležitost měl kapitán Kubík, ale ani jeho technická střela po nahrávce od Krenauera brankou neskončila. Mittasch ji vytáhl na roh.

 

V 65. minutě hosté rychle rozehráli autové vhazování a těžil z toho Plosz, který postupoval sám na brankáře, který ho nedovoleně zastavil a rozhodčí Petroušek mohutně hvízdl do své píšťalky a ukázal na značku pokutového kopu! Sám postižený si postavil míč a střelou do protipohybu brankáře zvýšil na 0:3!

 

V samotném závěru měli šance i domácí. Střela domácího hráče však skončila pouze na tyči a druhá střela šla těsně nad Poslovu svatyni.

 

Poslední slovo v zápase měli opět hosté, kteří čtyři minuty před koncem uzavřeli gólový účet na 0:4. Pěknou kombinační akci předvedlo dolnodvorské "ká" trio Krenauer, Kouba a Kotlár, kdy posledně jmenovaný obdržel přihrávku na zlatém podnose od Kouby a do prázdné branky skóroval.

 

Po dalších pár minutách rozhodčí Petroušek foukl do své píšťalky naposledy a ukončil utkání.



Ohlasy k zápasu



FK Dolní Dvořiště
Jakub Kubík, kapitán: Po laciných ztrátách jsme konečně dokázali bodovat. V utkání v Přídolí se dá jenom ztratit a vítězství beru jako splnění povinnosti. Domácí nekladli odpor a cesta pro výhru byla docela pohodlná.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - M. Kravets [-] , J. Písko [-] , J. Zadák [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , J. Štěpánek [-] , V. Písko [-] , D. Nguyen [-]

FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - V. Kotlár [-] , P. Hošek [-] , L. Plosz [-] , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] , O. Kouba [-] , M. Marek [-] , M. Hajdák [-] , T. Macanovič [-] , M. Vančura [-]

ŽK: 75. D. Dvořák - 44. M. Vančura , 75. J. Kubík , 84. M. Hajdák .
Hráči zápasu: M. Kravets - L. Plosz , T. Zeman , M. Marek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Petroušek Antonín - PÍSKO Jaroslav (N), FAFL Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.