1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

15.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola v Českém Krumlově! Nová Ves - Brloh B veze tři body


Branky


0

Béčko Slavoje se stále trápí se sestavou, ale to i Nová Ves/Brloh B. Souboj dvou rezerv svých A týmů došel k velkému překvapení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna velká šance na každé straně gólem neskončila

První poločas se hrálo vyrovnané utkání na každá straně byly šance, které by se měly proměňovat v góly.

 

Hostující Nová Ves - Brloh měla první velkou gólovku po přímém kopu Vejvody, když míč brankář Švec pouze vyrazil k nohám T. Hüttnera, ale ten mezi tři tyče nezamířil.

 

Na druhé straně o chvíli později měli šanci na otevření skóre také domácí fotbalisté. Propadnuvší míč do vápna však krumlovský útočník nedokázal usměrnit do sítě a bránu trestuhodně přestřelil.

 

Branka tedy nepadla ani po těchto dvou tutových šancích a do kabin se odcházelo za stavu 0:0.

 

Březina v 87. minutě rozhodl o překvapivém vítězství Nové Vsi

Druhou polovinu zápasu začal lépe domácí celek, který svou aktivitu dokázal ve dvaašedesáté minutě přetavit v gól. Robin Šimášek využil zaváhání Kleina, míč mu vypíchl a šel sám na Poulu, kterého prostřelil - 1:0!

 

Inkasovaná branka Nové Vsi spíše pomohla než uškodila, protože to byli právě hostující fotbalisté, kteří převzali iniciativu hry. A i oni byli odměněny za aktivitu gólem! V 74. minutě Anderle st. poslal dlouhý míč na útočníka T. Hüttnera, který se pěkně uvolnil kolem obránce, z hranice vápna vystřeil, brankář Krumlova míč pouze vyrazil k nabíhajícímu Borovkovi, který vyrovnal na 1:1!

 

Nové Vsi narostla křídla a dál se tlačila do útoku. A tři minuty před koncem přišel zlomový moment utkání. Centr z levé strany sklepl Borovka hlavou k nohám Tomáše Březiny, který pohotově levou nohou rozhodl o třech bodech pro Novou Ves/Brloh B - 1:2!



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Zdeněk Šváb, trenér (zdroj: www.fkslavoj-ck.cz/): Ideální fotbalové počasí, výsledek špatný, hra nebyla nejhorší, alespoň nás bylo 14 hráčů, což je asi rekord v této sezoně. Dnes přibyli další tři hráči, tak jsem si dal tu práci a počítal hráče, kteří letos nastoupili k zápasům a světe div se, počet je 28 hráčů na 5 zápasů. Myslím, že rekord z podzimu je v ohrožení, tam nastoupilo 37 hráčů na 10 zápasů. Ale k zápasu. Snažili jsme se hrát, ale hosté, kteří měli v sestavě pendly z I.A třídy nám to hodně znepříjemňovali svou hrou. Myslím, že na šance jsme vyhráli, ale fotbal se hraje na góly, protože my vstřelili jeden a hosté dva, Tak je výsledek 1 : 2.

FK Nová Ves - Brloh B
Tomáš Hüttner, útočník: V zápase jsme navázali na dobrý výkon, který jsme předvedli v zápase proti Křemži. Docela se nám dařila kombinace a držení balónu. Doufám, že výkon z posledních dvou utkání předvedeme i v Malontech. Na závěr bych chtěl pochválit celý tým za bojovnost a nasazení.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
V. Švec [-] - M. Strapek [-] , V. Domin [-] , M. Pliška [-] , A. Seifert [-] , J. Čermák [-] , J. Lach [-] , M. Ješina [-] , M. Štěpán [-] , R. Šimášek [-] , D. Trapl [-]

FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - J. Šusta [-] , R. Klein [-] , R. Postl [-] , N. Frühbauer [-] - L. Veverka [-] , J. Vejvoda [-] , F. Bauer [-] , P. Cába [-] , T. Březina [-] - T. Hüttner [-] -

ŽK: 45. J. Vejvoda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Holub Jaroslav - SUCHÁNEK Daniel (N), ŠUSTA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.