2:1
(0:0)
48. L. Turek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

32.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezervní tým Táborska ukončil své působení v ČFL prohrou na půdě Benátek


Branky


66. J. Boček , 71. O. Walter - 48. L. Turek
0

Poslední zápas tohoto soutěžního ročníku třetí nejvyšší fotbalové soutěže se dlouho nevyvíjel podle benáteckých not. Domácí dokonce se sestupující rezervou druholigového Táborska prohrávali. Díky dvěma slepeným brankám Bočka a Waltra však skóre dokázali otočit a úplný závěr této sezóny si tak nepokazili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blažek vychytal domácí hráče

V úvodu utkání pálil nepřesně Týnavský po vysunutí od Turka. Domácí odpověděli Waltrovým trestným kopem, po jehož centru hlavičkoval Hošťálek kousek vedle pravé tyče. Daleko zajímavější však byla šance Šímy, který postupoval sám na brankáře Blažka, ten mu ale zakončení vyrazil na rohový kop. Chvíli poté zakončoval také Boček, brankář rezervy Táborska byl ale na místě. Právě Boček mohl vstřelit branku v 18. minutě. Obešel brankáře Blažka, poté ale ztratil rovnováhu, upadl a svůj tým tak do vedení neposlal.

 

Zakončoval také Šimeček, Blažek ale předvedl své kvality a jeho pokus s jistotou chytil. Hosté odpověděli Týnavského střelou z přímého kopu, která se ale mezi tři tyče nevměstnala. Podobně zakončoval o chvíli později také Mácha. Přesnější už byl hlavičkující Walter na druhé straně, Blažek ovšem byl připraven. Poté Knobloch jen těsně minul pravou tyčku. V závěru poločasu zakončoval také domácí Tvrzník, ani on však nebyl přesný, a tak se do kabin šlo za vyrovnaného bezbrankového stavu

Benátky dokázaly otočit skóre

Nepříliš spokojený domácí trenér Jícha udělal o poločase dvě změny. Střídali také hosté na postu brankáře, kdy Blažka nahradil mladík Hňup. Ve 48. minutě dostali hosté po faulu Horáka možnost přímého kopu z velmi výhodné vzdálenosti. Exekuci si vzal na starost Lukáš Turek, jenž schoval svoji střelu za zeď a trefil se nadmíru přesně k levé tyči – 0:1. Benátečtí mohli odpovědět za necelou minutu. Do zakončení se dostal Knobloch, který ale trefil pouze pravou tyč. Benátečtí s přibývajícím časem získávali stále větší převahu, přesní ale nebyli. Tak jako v případě Hošťálka, který hlavičkoval nad branku. Vyrovnat se jim podařilo až v 66. minutě, kdy Synek v pokutovém území našel Jana Bočka a ten před prázdnou částí brány nezaváhal – 1:1.

 

Na druhé straně po faulu Hošťálka kopali hosté opět přímý kop. Tentokrát ale Turek trefil pouze dobře postavenou zeď. V 70. minutě se na levé straně uvolnil Sudek, jehož přízemní přihrávku usměrnil tvrdým pokusem Ondřej Walter, míč se odrazil od břevna do země a zamířil za Hňupova záda – 2:1. Pro domácího záložníka to byl poslední dotek s míčem v tomto zápasem, jelikož jej záhy nahradil Radosta. O vyrovnání se snažil s chutí hrající Turek, to byl ale nesměl svoji střelu nasměrovat do ochranné sítě. Nepřesný byl také střídající Radosta po přihrávce Kocourka, i on spíše ohrozil plachtu zavěšenou nad bránou soupeře.

 

V 84. minutě se nadechl k pěkné individuální akci Kocourek, proháčkoval se až před Hňupa, který ale míč vyrazil na rohový kop. Po něm hlavičkoval ve vápně nepřesně Hošťálek. Dvě minuty před koncem se o něco podobného snažil také Boček, míč ale poslal těsně vedle pravé tyče. Už v nastaveném čase na druhé straně zakončoval kapitán Chotovinský, který se po zápase rozloučil s táborským dresem po dlouhých osmnácti letech, jeho pokus tečovali domácí na rohový kop. Při něm přispěchal do vápna i brankář Hňup, míč však byl na přední tyči včas odhlavičkován. Následoval už jen závěrečný hvizd hlavní rozhodčí Zadinové.



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér) pro www.kopanabenatky.cz: V posledním tréninkovém týdnu jsem na hráčích již pozoroval velkou únavu. Tento fakt spolu s mírným uspokojením měl vliv na to, že jsme dnešní utkání neodehráli moc dobře. Po obdržené brance z přímého kopu by si na nás vsadil asi málokdo. Nakonec se nám však podařilo nepříznivý vývoj zápasu otočit a získat tak další domácí vítězství za plný bodový zisk.

FC MAS Táborsko B
Miroslav Čížek (trenér) pro www.kopanabenatky.cz: Utkání bylo strašidelné. Přijeli jsme s pěti dorostenci, skutečně jsme sem jeli zápas jen odehrát. Utkání mělo být spíše uvolněné, herně pěkné, bohužel to ale bylo z obou stran takové nějaké nervózní. Myslím si, že si diváci na fotbal moc nepřišli, ale zase tu byla hezká atmosféra a pěkné hřiště.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - J. Mižič [-] (46. J. Kocourek [-] ) , B. Tvrzník [-] , O. Walter [-] (71. D. Radosta [-] ) , J. Boček [-] , O. Šíma [-] (46. J. Synek [-] ) , J. Knobloch [-] , V. Šimeček [-] , M. Horák [-] , M. Hošťálek [-] , J. Sudek [-]

FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] (46. F. Hňup [-] ) - J. Škarda [-] , J. Suchan [-] , L. Turek [-] , M. Mácha [-] , J. Víteček [-] , V. Týnavský [-] , O. Hofbauer [-] , J. Chotovinský [-] , J. Peterka [-] , J. Laszák [-] (75. J. Větrovský [-] )

ŽK: 90. J. Boček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Zadinová Olga - MATOUŠEK Lukáš, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.