Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 16:30

26.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

4.0

Zázemí

--

FOTO: Brodek porazil Otaslavice a předskočil je v tabulce


Branky


50. P. Piňos , 75. M. Jelínek - 88. M. Vogl
0

V něděli 11. června bylo na hřišti v Brodku odehráno poslední utkání, posledního kola okresního přeboru mezi domácí jedenáctkou a mužstvem Otaslavic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V tomto derby šlo o umístění ve středu tabulky. V prvním poločase byli fotbalovější domácí, vytvořili si více šancí, ale gól vstřelit nedokázali. Dočkali se až na začátku druhé půle. Do míče se ve vzdálenosti kolem 20 metrů od branky opřel P. Piňos a domácí vedli - 1:0.  Vedení Brodku vyburcovalo hosty k větší aktivitě. Ovšem nakonec to byli domácí, kteří přidali druhou branku. Jelínek se prodral středem hřiště do velkého vápna přes dva obránce a prostřelil vyběhnuvšího gólmana - 2:0.

 

V závěru utkání domácí mysleli více na bránění výsledku než na útočení a přenechali iniciativu soupěři. V 88. minutě zahrávaly Otaslavice trestný kop. Na míč si naběhl Vogl a usměrnil jej hlavou za záda brankáře Krále. Vyrovnat se jim však již nepodařilo a tak Brodek nakonec skončil v tabulce před Otaslavicemi na 6. místě.

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL

 

 

 



Sestavy


Sokol Brodek u PV
J. Král [-] - J. Typner [-] , R. Ličman [-] (62. M. Jelínek [-] ) , P. Piňos [-] (80. M. Krejčí [-] ) , P. Rakáš [-] , R. Piňos [-] , P. Soldán [-] , P. Fialka [-] , J. Matoušek [-] (64. J. Sochor [-] ) , L. Zatloukal [-] , R. Šimeček [-]

Sokol Otaslavice
J. Orálek [-] - M. Kaláb [-] , J. Ruszó [-] , M. Šubrt [-] , D. Hrazdíra [-] - D. Drmola [-] , D. Gerneš [-] , M. Vogl [-] , D. Zatloukal [-] - R. Rieger [-] (33. J. Frehar [-] ) , A. Hangurbadžo [-] (66. P. Skalický [-] )

ŽK: 13. D. Drmola .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MILAR Jaroslav - BAŠNÝ Petr, SPURNÝ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.