FOTO: Určická rezerva zažila vítězné domácí loučení


Branky


0

V neděli 4. června nastoupilo v rámci 25. kola okresního přeboru na hřišti v Určicích místní béčko proti mužstvu Skalky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zapletal prvním střelcem

Jednalo se o poslední mistrovský zápas tohoto ročníku před domácím publikem. Béčko vstoupilo do zápasu perfektně. V 6. minutě poslal Vodák přesný centr Zapletalovi, který otevřel skóre - 1:0. Postupem času hosté hru vyrovnali a vytvořili si několik naděných příležitostí. K jejich smůle však byli v koncovkách nepřesní. Gól do šatny zařídil Trajer. Míč z jeho kopačky mířil přesně k tyči - 2:0.

Hosté se prosadili z trestného kopu

 Po změně stran se činili útočníci Určic. Nejprve Zapletalovu střelu vytěsnil gólman Podešva na tyč a chvíli na to si poradil s Krajíčkovou střelou. Jenže v 64. minutě vyrobil brankář hruhou chybu a Zapletal zakončoval obloučkem do opuštěné branky - 3:0. Chvíli na to se dočkali gólu i hosté. Z trestného kopu vystřelil Václavík nad zeď a brankář Hýbl na míč nedosáhl - 3:1. Minutu na to pronikl z pozice pravého křídla do velkého vápna Mohelník a technickou střelou ke vzdálenější tyči vrátil béčku třígólové vedení - 4:1.

 

V 74. minutě přidali hosté druhou branku. Z penálty nařízené za faul, se mezi tři tyče trefil Slamenec. Hned po výkopu se do míče opřel z 20 metrů Trajer a ten skončil po páté a naposledy v síti za zády hostujícího brankáře. Po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího se tak mohli domácí hráči radovat ze zaslouženého vítězství.  

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ Sokol Určice B
T. Hýbl [-] - V. Krajíček [-] (65. D. Němčík [-] ) , P. Vodák [-] (70. P. Muzikář [-] ) , D. Trajer [-] (78. F. Pavlů [-] ) , L. Nakládal [-] , M. Mohelník [-] , P. Zapletal [-] , J. Hanzelka [-] , M. Grulich [-] , P. Mlčoch [-] (65. P. Pospíšil [-] ) , J. Kadlec [-] (70. K. Žáček [-] )

FK Skalka 2011
B. Podešva [-] - R. Maňak [-] (87. A. Glouzar [-] ) , O. Spisar [-] , O. Mlčoch [-] , M. Glouzar [-] , J. Václavík [-] , L. Petržela [-] , R. Pinkava [-] (75. J. Molčík [-] ) , J. Karásek [-] (78. L. Dvořák [-] ) , P. Slamenec [-] , M. Přidálek [-] (52. P. Chytil [-] )

ŽK: 61. V. Krajíček - 13. O. Mlčoch , 40. P. Slamenec .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: BAŠNÝ Petr - MLČOCH Martin, ANTONÍČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.