Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra ve Vysokém Mýtě


0

Hra na jednu branku, padali krásné góly, pro oko diváka jistě povedený zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů v prvním poločase

Od první minuty domácí převzali otěže zápasu a už v 8. minutě se radoval z branky Valášek. Ve 20. minutě prostřelil hostujícího branáře Hutiru útočník Štěpánek a za šest minut se scénář opakoval - 3:0. Aktivně hrající Matula upravil ve 30. minutě na 4:0 a za osm minut znovu záložník Matula nedal gólmanovi Kunčiny šanci. První poločas tedy skončil 5:0.

Hosté se zmohli na jediný gól

Převeha domácích byla k vidění i ve druhé půli. V 50. minutě skóroval záložník Brychta. V 54. se konečně do zakončení dostal kanonýr Tlustoš a tím tedy kosmeticky upravil na 6:1. Zápas se pak dohrával v pomalém tempu kvůli úbytku sil všech zúčastněných. Akorát střídající Hovorka se dostávál do šancí a v 79. minutě se dočkal branky.



Sestavy


SK Vysoké Mýto B
O. Hladík [-] - D. Fišer [-] , V. Valášek [-] , A. Svoboda [-] , M. Dvořák [-] - O. Brychta [-] , L. Benda [-] , M. Malinský [-] (46. M. Hovorka [-] ) , M. Krátký [-] - P. Štěpánek [-] (60. .. Novotný [-] ) , J. Matula [-]

TJ Sokol Kunčina
J. Hutira [-] - L. Eliáš [-] , Z. Pešava [-] , P. Scholze [-] , M. Spálenský [-] - R. Zeman [-] , M. Šejnoha [-] , L. Švanda [-] , T. Brychta [-] - J. Tlustoš [-] , Z. Hlubinka [-]

Místo: Vysoké Mýto. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.