4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí drží kontakt s čelem


Branky


0

Vrchlabí nečekalo doma proti Rtyni nic jednoduchého. To se ale nijak nepotvrzovalo. Domácí zabrali a dokráčeli si pro relativně pohodlné vítězství.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchlabí šlo výkonostně nahoru a potvrdit to chtělo i proti nepříjemné Rtyni. Vrchlabí bylo v průběhu utkání lepším týmem, ale celkově mělo utkání solidní úroveň. Rtyně korigovala v závěru, aby Vrchlabí v 90. minutě odpovědělo gílem na konečných 4:1

Vrchlabí hrálo zkušeně

Rtyně jela do Dolní Branné, kde Vrchlabí hraje svá domácí utkání, překvapit. To se jí však nedařilo. Soupeř výborně kombinoval, snažil se držet míč a ukazoval, že je na Rtyni dobře připravený. Hosté však v žádném připadě nedali svému sokovi nic zadarmo. Souboje byly náročné a často bolely. Hrál se fotbal solidní úrovně a oko díváka si rozhodně nemohlo stěžovat. Každopádně domácí Vrchlabí bylo výrazně efektivnější a do kabin šlos čistou hlavou a vedením 2:0

Efektivita ve prospěch Vrchlabí

Vrchlabí bylo lepší ve středu pole, výraznější šance však byly spíše ojedinělé. Ovšem když už přišly, končily většinou v síti Rtyně. no 65. minutách už to bylo 3:0 pro domácí, když se podruhé v utkání trefil Zarebski a bylo v podstatě po zápase. Pokračovalo se v klidném tempu, Vrchlabí nechtělo udělat chybu a Rtyně věděla, jaký ji čeká osud. Přesto dokázala po standartní situaci v 86. minutě korigovat na 3:1. Za pár minut, konkrétně v minutě devadesáté, si Vrchlabí vzalo zpět svůj tříbrankový náskok a mohlo se radovat ze zisku všech bodů.



Sestavy


FC Vrchlabí B
.. Zarebski [-]


Místo: Hřiště Dolní Branná. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.