2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Více štěstí pro Rokas


Branky


0

Rokytník doma dokázal remizovat s Hajnicí, která v posledních dvou kolech obrala o body dva vedoucí celky soutěže. Z Rokasu si však odvezla pouze bod za remízu a Rokas tak dál živí naději na setrvání v soutěži.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hajnice pokukuje po umístění na bedně, Rokas naopak úspěšně uniká sestupovým vodám! Utkání tak slibovalo zajímavou podívanou.

Bezzubá Hajnice

Rokas začal utkání dobrou šancí T. Vlčka, který se v souboji s obráncem dostal do solidní šance, ale gólmana hostů nepřekonal. Skóre se přesto měnilo už v 10. minutě, kdy opět T. Vlček našel zpětnou přihrávkou Horčičku a ten se parádní střelou o břevno nemylil. Hosté hrozili především z brejků, ale do zakončení se moc často nedostávali. V první půli se už nic moc nedělo a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro domácí.

 

Hajnice jako obměněná

Do druhé půle nastoupili aktivněji hráči Hajnice a hned v úvodu druhého dějství fauloval v domácím pokutovém území pronikajícího útočníka Hajnice jeden z domácích beků a sudí okamžitě ukázal na penaltový puntík. Míč si na desítku postavil Josef Černý a jak je jeho dobrým zvykem, nemýlil se! Hajnice se snažila, byla lepší, ale vedoucí branka ne a ne přijít. Největší šanci měl naopak na druhé straně domácí Kroka, který šel sám na brankáře, ale jak to ta v nižších soutěžích bývá míč si ukopl. Do konce zápasu už se skóre nezměnilo a šlo se na penalty.

 

Loterie ve prospěch Rokytníku

V penaltové loterii často rozhoduje pouze štěstí. To se přiklonilo na stranu Rokytníku, jehož golman jeden pokus kryl a Rokas tak Mohl slavit.



Sestavy


TJ Sokol Starý Rokytník
J. Kotlár [-] - L. Handlíř [-]

SK Spartak Hajnice
J. Černý [-]

Místo: Starý Rokytník. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.